Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Ve Duvar Kaplama

Tavan Ve Duvar Kaplama. Duvar & tavan kaplama alanında daha önce yapılmamış olan bir tasarım serisini sizlere sunuyoruz. Nitelikli mekanın oluşumu, mimarinin yapı taşları olan, düşeydeki ve yataydaki yüzeylerin estetik kombinasyonuyla unutulmaz bir deneyime dönüşür.

Kayseri Dekorasyon Satılık Alan Adı
Kayseri Dekorasyon Satılık Alan Adı from www.kayseridekorasyon.com

Farklı desen ve renk seçenekleri uygulaması oldukça kolay olan duvar kaplama işleminde plastik malzemeler kullanılıyor. Alilışilagelmiş duvarlara sıradışı tasarımlar sunan karo tavan ve duvar kaplama panelleri. Taş panel, tuğla panel, beton panel, ahşap panel, karo tavan paneli, poliüretan paneller, poliüretan karo tavan panelleri, kategorilerinde ürün modellerimiz bulunmaktadır.

Fiber paneller (303) ahşap duvar panelleri (40) breccia duvar panelleri (6) criato duvar panelleri (11) criato sottile (8) legno (2) wood (8) wood shell (1) beton duvar panelleri (24) bruciato duvar panelleri (1) cascano duvar panelleri (6) encofrado duvar panelleri (5) ferrosa demirli panel (7) oxidado (1) roughast duvar panelleri (4)


Tavan, duvar ve zeminlere rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Ses yalıtımında kullanılan akustik süngerler ses emilim ve kesicilik özelliğine sahip olduğu için uygulanan alandaki istenmeyen sesleri emerek ortamdaki ses akustiğini sağlamaktadır. 0216 592 18 84 0532 133 22 01

Patlatma doğaltaş, kültür tuğlası, kültür taşı, duvar kağıtları, yapay kütükler,.


Geçmiş ile modern yapıyı birleştiren tuğla görünümlü duvar kaplama panelleri. Poliüretan paneller ile hem mekanlarınızı dekore edersiniz hem de. Fiore duvar paneli, fiore tavan ve duvar kaplama, fiore karo tavan paneli, poliüretan tavan ve duvar kaplama, ısı yalıtımlı duvar paneli, ses yalıtımlı duvar paneli, poliüretan duvar paneli, poliüretan karo panel, dekoratif poliüretan panel, poliüretan panel.

Banyolarda, balkonlarda, ofis dekorasyonunda, otel dekorasyonunda, mağaza dekorasyonunda, restourant dekorasyonlarında kullanılmak üzere üretilmiş lüks dekoratif lambiri profilleri modellerimiz hem duvar süslemelerinde hemde tavan süslemelerinde kullanılmaktadır.


Bu ürünler, duvar ve eşya renkerinizle uyum sağlamak adına zengin renk ve. Strafor tavan kaplama fiyat avantajını yakala!. İmalat ve satış dışında uygulama hizmetlerimiz (işçilik) mevcuttur.

Poliüretan duvar kaplama, isı ve ses yalıtımlı duvar panelleri, dekoratif pu paneller, pu duvar kaplama, poliüretan tavan kaplama, tavan ve duvar kaplama panelleri.


Versailles, epicure, plafont, vermont, margaux ve çok daha fazlası ile karoart karşınızda. Poliüretan tavan ve duvar kaplama modelleri büyük ölçüde ısı ve ses yalıtımı sağlayarak aynı zamanda tavan ve duvarlarda sanatsal bir görünüm oluşturur. Istanbul stropiyer tavan ve duvar kaplama beyaz 50 x 50 cm.

Doğadaki organik formlara öykünerek, doğadan beslenerek geliştirdiğimiz, mimari biçimlere ve tipolojilere hayat veren dekoratif tavan kaplama.


Fiber karo tavan ve duvar panelleri, dekoratif tavan karosu, duvar karosu, karo panel, tavan kaplama ürünlerinde türkiye'nin en kaliteli ve öncü firmasıyız. Taş panel, tuğla panel, beton panel, ahşap panel, karo tavan paneli, poliüretan paneller, poliüretan karo tavan panelleri, kategorilerinde ürün modellerimiz bulunmaktadır. Duruma ve taleplerinize göre ön veya tüm yüzeylerine kumaş kaplanan içerisinde açık gözenekli ses yalıtım süngeri yahut cam yünü kullanılan akustik paneller, kumaş kaplı panel olarak bilinmektedir.

Post a Comment for "Tavan Ve Duvar Kaplama"