Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Sistemleri

Tavan Sistemleri. Petek tavan sistemleri, 3 boyutlu görüntüsüyle, bulunduğu yerlere derinlik ve estetik katmaktadır. Pvc gergi tavan sistemleri şeffaf, metalik, parlak ve mat lake, süet dokulu gibi özel kumaşların ısıtılıp gerilme suretiyle montajı yapılan dekoratif bir tavan uygulamasıdır.

Orsino Ofis Armatürü Çizgi Aydınlatma
Orsino Ofis Armatürü Çizgi Aydınlatma from cizgiaydinlatma.com

Daha sonra sizlere yapmış olduğumuz bilgilendirme ile işe başlıyor ve söz verilen tarihlerde işlerimizi tamamlıyoruz.ayrıntılı bilgi almak için bizlere. Fvp metal asma tavan sistemleri uzun ömürlü olmaları, her türlü mimari tasarım ve projeye uygun seçenekleri, deformasyona karşı dirençli olmaları ile ön plana çıkmaktadır. Petek asma tavan sistemleri, özel boşluklu yapısı sayesinde ışık ve hava geçirgenliği sağlar.

Mimari açıdan binaya ince bir dokunuş katan asma tavan sistemleri, uygun fiyatıyla da birçok müşteri tarafından sıkça tercih edilen bir hizmet olarak karşımıza çıkmakta.ortama estetik bir görünüm katan bu tür sistemler, yalnızca uygun fiyatı için tercih edilmiyor.


+90 212 613 22 24 info@uclertriomat.com Asma tavan fiyatları kullanılacak malzemenin ve uygulama yapılacak mekanın özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Petek tavan modellerimiz arasından neredeyse en çok tercih edilen modelimiz fvp t15 oturmalı sistem petek asma tavan birçok mekan için harika bir doku oluşturuyor.

Kişi sunulan seçeneklerden herhangi birini.


Sunroof sistemi olarak müşterilere birçok çeşit sunulmaktadır. Trio tavan sistemleri, türkiye'ye ve dünyaya petek ve metal asma tavan üretmenin yanı sıra bir çok farklı sektöre uygun asma tavan modellerine sahiptir. Çatı sistemi birbiri içerisinde toplanan 3 yada 4 panelden oluşur.

Pvc gergi tavan sistemleri şeffaf, metalik, parlak ve mat lake, süet dokulu gibi özel kumaşların ısıtılıp gerilme suretiyle montajı yapılan dekoratif bir tavan uygulamasıdır.


Petek asma tavan sistemleri, özel boşluklu yapısı sayesinde ışık ve hava geçirgenliği sağlar. Kolay temizlenebilir bir yapıya sahiptir. “değişimi i̇ste” sloganı ile türkiye’de yurt çapında 400 bayisi ile bilinir ve tercih edilir olan prosi̇sta, yurt.


Tavan sistemleri konusunda özellikle iş yerlerinde ve cafeterya bölgelerinde kulanılan özel sistemler diyebiliriz. Sivas tavan sistemleri ve sivas duşakabin modelleri bireysel ve kurumsal projeleriniz için uygun fiyatlar, gelişmiş hizmet ve son teknolojiyle. Müşterilerin araç özelliklerinin kontrol edilmesi sonrasında en uygun cam tavan seçenekleri kişiye sunulmaktadır.

Detaylı bilgi » baffle asma tavan.


Asma tavan panelleri ve taşıyıcı sistemleri, tavan & duvar profilleri ve aksesuarlarının üretimini gerçekleştirip hızla teslim ederek kısa zamanda sektörün güçlü firmalarından biri haline gelmiştir. Gergi tavan sistemleri tavanlarda ve duvarlarda yüzey kaplama, görsel tasarım ya da aydınlatma difüzörü olarak tercih edilebilmektedir. Daha estetik ve daha düzgün bir gösterim olmasını sağlayan sistemler ile, sizler de açılır ve kapanır özel sistemler ile tavan işlemlerine siz de hızlı bir dönüşüm sağlayabilirsiniz.

Post a Comment for "Tavan Sistemleri"