Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Lambası

Tavan Lambası. Ayrıca nikel mat ve beyaz rengi sayesinde banyoların ışık renginin de beyaz olmasını. Hella marine tavan lambası, gömme.

Retro Antika Antika Orjinal Banker Lambası ANTIKA ORJINAL
Retro Antika Antika Orjinal Banker Lambası ANTIKA ORJINAL from www.retroantika.com

Tavan lambası tavan lambaları, odanızın tavanından yaydığı ışıkla beraber, tüm odanın aydınlanmasını sağlar. Eğer düz ve sade ayaklı bir lamba abajurunuz varsa ve dağınık bir ışık istiyorsanız opal ampul kullanınız. Sensör led tavan lambası düz daire ve kareler, asılı küreler ve silindirler gibi basit tasarımlarda mevcuttur.

3, 18, 36 ledli gibi farklı sayıda led içeren ürünlerden,kendinden yapışkanlı ürünlere kadar pek çok tavan lamba çeşidi üretilmektedir.


Değişik ürünler kullanarak mekanlara çok farklı bir hava katılabiliyor ve tamamen başka bir yermiş gibi hissedilebiliyor. Bu da insan kullanımı için güvenli olduğu anlamını taşıyor. Sensör led tavan lambası düz daire ve kareler, asılı küreler ve silindirler gibi basit tasarımlarda mevcuttur.

Vetus tavan lambası tip yolanda 150 mr, kırmızı lensli gece.


Aynı zamanda sadece ipin çekilerek aydınlatmanın sağlanması sayesinde kolay kullanıma sahiptir. Tavan lambasının ayrıca ortam ve mekansal etkisi olduğundan, odanıza rahat bir ambiyans yaratacak ve aynı zamanda yeterince ışıklandırma sağlayacak bir model seçin. Tavan lambaları evinizi ışıl ışıl lambalarla aydınlatın yemek odası ve mutfak için doğrudan aydınlatma sağlayan sarkıt lambaları, genel aydınlatma yapan tavan lambalarını ve ayarlanabilir başlıkları sayesinde ışığı istediğiniz yere yönlendirebileceğiniz duvar lambalarını ve spot lambaları ihtiyacınıza göre farklı alanlarda kullanabilirsiniz.

Fabrikamızda damgalama, eğirme, enjeksiyon kalıplama olmak üzere 6 adet üretim hattı bulunmaktadır.


Tavan lambası, aracın tavanına monte edili fonksiyonel olması yanında dekoratif amaçlı da kullanılan aydınlatma parçasıdır. Doğal meşe kaplama panel üzerine atolye10 teknolojisi ile montajlı led. Led tavan lambası, iç mekan kullanımlarına uygun, ev ofis yada işyerinizde dekoratif bir detay.

Ayrıca ilginç ve modaya uygun geometrik tasarımların yanı sıra çiçeklerde de mevcuttur.


Banyo tavan lambası kare, çelik ve plastik materyale sahiptir. Hella marine tavan lambası, yüzeye montaj. Parlak tasarımlar ise tavan aydınlatma için sınıf dokunuşu katıyor.

1 adet (minimum sipariş miktarı) $58,99/adet (nakliye) cn shenzhen ranpo lighting technology co., ltd.


Beyaz led ışığa sahip olan banyo tavan lambası led, ışığının beyaz olması sayesinde banyonun aydınlık oranının yükseltilmesini sağlar. Tavan lambası tavan lambaları, odanızın tavanından yaydığı ışıkla beraber, tüm odanın aydınlanmasını sağlar. 1 farklı ürün çeşidi tmc tik tavan lambası, 12v.

Post a Comment for "Tavan Lambası"