Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Döşemesi Su Alıyor

Tavan Döşemesi Su Alıyor. Çamaşırsuyu filan ne varsa karıştır kardeş. Yapısal olarak araçtan araca göre yapıldığı malzeme.

2019 Mitsubishi L200 Crawler Türkiye Fiyatı Açıklandı
2019 Mitsubishi L200 Crawler Türkiye Fiyatı Açıklandı from www.otokokpit.com

Al eline bir kova içine su doldur. İşte en büyük şikayetlerden birisi bu. Firmamız 1983 den bu yana oto döşeme hizmetleri vermektedir.tavan döşemesi , taban döşemesi , kapı döşemesi , oto kılıf , oto döşemelik malzeme satışı , koltuk yüz değişimi , koltuk kızak tamiri gibi işlemler.

Ön camın önündeki ızgarayı söktüm fan motorunun olduğu kısım su doluydu tahliyeleri temizledim sorunu çözmüştüm ama perşembe günü i̇zmir urlada sağlam bi yağmur yağdı.


Böyle bir sorunla karşılaşırsanız ilk yapacağınız şey sunroof yatağındaki tahliye borularını kontrol etmek olsun. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Kaç yere götürdüysem bir türlü sorun çözülmedi.

Burada 3 farklı yere gittim.


2012 model golf altı ilk sahibiyim. Cam tavan olsa dersin ki fitil tıkanmış. Taban döşemesi, her aracın alt kısmında bulunan kaplamadır.

Cam bağlantı noktaları gibi duruyor.


Sunroof kasasında kırıklar mevcuttu sorunu hızlı ve düşük maliyetle çözdü. Bu çok zor bi iş. Lütfen bu tıpa gibi yerlere kendi arabanızda bakıp buralardan girme ihtimali var mı bana söylerseniz sevinirim.

Çift amaçlı bu talep, doğrudan tavan kirişlerinize veya düz tavanınıza uygulanacak yeni bir.


2 gün sonra tavan döşemesi kurudu ve şükrü ustanın yanına gittim. Çoğu bodrumda tavan yüksekliği son derece önemlidir, ancak tavan kirişleri arasındaki sıhhi tesisat ve elektrik işleri gibi hizmetlere erişim de önemlidir. Dostlar, arabanın tavanını sökmek için güneş kapağını, tutamaçları, yolcu bölmesinin tavan ışıklarını ve kapı desteklerinin kemerlerini sökmek gerekir.

Al eline bir kova içine su doldur.


Kullanıcı hatası değil tamamen imalat hatası. Serviste, türkiye'de her yerde yok perişan olduk paramızla. İstanbul / ataşehir / i̇çerenköy.

Post a Comment for "Tavan Döşemesi Su Alıyor"