Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Dekorasyon Strafor

Tavan Dekorasyon Strafor. Genç ve dinamik ekip kadrosuyla aktaş yapı dekorasyon bünyesinde i̇nşaat ve dekorasyon alanında tüm imkanlarıyla isteklerinize özel hizmet vermektedir.yaşam alanlarınızı ev,ofis,kuruluş farketmeksizin talepleriniz doğrultusunda isterseniz anahtar teslimine kadar isterseniz varolanı. Şireketimiz bünyesinyesinde her türlü destek ve talepten kesinlikle çekinmeden bizlere danışa bilirsiniz.

Gmz Elemantal Duvar Kağıdı Modelli 420223 Dekonil
Gmz Elemantal Duvar Kağıdı Modelli 420223 Dekonil from www.dekonil.com

Strafor tavan kaplama çeşitleri, hızlı ve pratik kullanım imkanı sunar. Hafif ve taşınabilir olması sayesinde rahatlıkla tasarımlarınızı gerçekleştirmenize olanak tanır. Taş duvar , tuğla duvar, karma taş, kesme taş, ince tuğla, kırma taş, ahşap, mermer ve daha bir çok model panellerimizle bütçenize.

Yanmaz özelliği ile yangın durumlarında binanın ekstra güvenliğini sağlarlar.


Bütün su bazlı ve pva boyalar boyamak için uygundur. Strafor tavan kaplama beyaz renkte ve metalik renklerde satılır, siz ayrıca istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Bazı modeller kendinden desenli veya renkli olacak şekilde üretilirken bazıları ise boyanabilir özelliklerde üretilir.

Ürün sayısı 28 56 84 yüksek fiyat düşük fiyat.


Strafor duvar paneli kullananlar hem ısı ve ses yalıtımı sağlayarak. Mesapor eps strafor köpük 3 cm. Cimri.com'da senin için 180 adet strafor tavan kaplama ürünü bulduk.strafor tavan kaplama kategorisinde en favori ve diğer kategorilerinden birini tercip edip filtre seçimleriyle birlikte strafor tavan kaplama mağaza.

Ses yalıtımı yaparak rahatsız edici seslerden kurtarır.


İnşaat sektörüne ait hizmet sunan firmalar, tadilat ve dekorasyon hizmet ilanları, inşaat firmalarının tanıtımı ve yapı işlerine ilişkin hizmet ilanlarını inceleyebilirsiniz. Nemden rutubetten koruyarak sağlıklı kalmanıza yardımcı olur. Strafor tavan kaplama çeşitleri, hızlı ve pratik kullanım imkanı sunar.

Şireketimiz bünyesinyesinde her türlü destek ve talepten kesinlikle çekinmeden bizlere danışa bilirsiniz.


Dekoratif kaplamalar, potre home ailesi olarak türkiye’de duvar tavan kaplama’da öncü firması’dır.ürün çeşitlerimiz, kültür taşı | kültür tuğlası | fiber duvar ve tavan. Farklı yüzeylere uyumludur ve üst yüzeyin yüksekliğini değiştirmez. Şap beton (i̇zolayson ve yapida hafi̇fli̇k i̇çi̇n) onduli̇n alti (i̇zolayson i̇çi̇n) tavan kaplama (ucuz dekorasyon i̇çi̇n) m2 4.5 tl ci̇vari.

Dekoratif ahşap kiriş tavan kiriş gizleme ahşap kiriş fiyatları tasarımları.


524 likes · 1 talking about this. Tavan dekoratif strafor ürünün kullanılacağı ortamın daha şık gözükmesini sağlar. Taş duvar , tuğla duvar, karma taş, kesme taş, ince tuğla, kırma taş, ahşap, mermer ve daha bir çok model panellerimizle bütçenize.

Post a Comment for "Tavan Dekorasyon Strafor"