Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Gözü Taşı Faydaları

Kedi Gözü Taşı Faydaları. Kedi gözü taşının faydaları nelerdir? Topraklama taşı olarak bilinir ve kişilerin ruhsal.

Kaplan Gözü Taşı Gümüş Yüzük 210532
Kaplan Gözü Taşı Gümüş Yüzük 210532 from www.saffdogaltas.com

Kedi gözü şeklinde bir yansısı vardır., krizoberil genel özellikleri, krizoberil faydaları, krizoberil temizliği ve krizoberil resimlerine ulaşabileceksiniz. Kedi gözü ismi bu taşa bu sebeple verilmiştir. Kedi gözü taşı, nadir bir optik özellik sergileyen değerli bir berilyum alüminyum oksit mineralidir.

Kedi Gözü Ismi Bu Taşa Bu Sebeple Verilmiştir.


Kartal gözü taşı diziler (1) kedi gözü dizi doğal taşlar (1) kırık doğal taş (32) kristal kuvars dizi doğal taşlar (3) krizokol dizi doğal taşlar (1) krizopras dizi doğal taşlar (1) kunzit dizi doğal (1) kuvars dizi doğal taşlar (25) kyanit dizi doğal taşlar (1) labradorit dizi doğal taşlar (3) lapis dizi doğal taşlar (3) İnce ve paralel lifler ışığın belirli bir açıyla yansımasına katkıda bulunur. Doğal kedi gözü taşı faydaları saymakla bitmez.

Korku, Kıskançlık, Kin, Inatçılık Gibi Duygularımızı Yenmemizi Sağlar.


Kedi gözü taşı , değerli taşlar içinde yer alır. · negatif enerji üzerinde etkileri yüksektir. Kedi gözü ismi bu taşa bu sebeple verilmiştir.

Ticaret Hayatımızda Başarı Olmamızı Sağlar.


Kedi gözü taşı faydaları · topraklama taşı olarak kabul edilir. Üçüncü göz, taç ve kalp çakrasına olumlu etki eder ve dağınık enerjiyi hizalar. · güven, mutluluk ve huzur verici bir taşı olduğu düşünülür.

Beril Taşının Yapısal Özelliklerine Benzeyen Bir Forma Sahiptir.


Kedi gözü ismi bu taşa bu sebeple verilmiştir. Kedi gözü taşının içinde bulunan dikey lifler ise, taşın kedi gözü şeklinde parlamasını sağlar. Gerçek kedi gözü taşlar çok kıymetlidir ve sahtesine inanmamak.

Şans, Güven, Huzur Ve Keyif Getirir.


· güven, mutluluk ve huzur verici bir taşı olduğu düşünülür. Halk arasında büyü ve nazarın olumsuzluklarından koruduğuna inanılmaktadır. Kedi gözü taşı, değerli taşlar içinde yer alır.

Post a Comment for "Kedi Gözü Taşı Faydaları"