Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hazır Asma Tavan Aydinlatma

Hazır Asma Tavan Aydinlatma. Ürünler entegreliği, fonksiyonelliği, yaratıcılığı ve sürdürülebilir bileşenliği ile modern ve emosyonel. Alçıpan asma tavan istenilen çizimlerin,şekillerin yapılabilmesi ve sağlamlığı sayesinde en çok tercih edilen asma tavan dekorasyon sistemidir…

Gergi Tavan, Pvc Gergi Tavan, Gergi Tavan Ankara, Tavan
Gergi Tavan, Pvc Gergi Tavan, Gergi Tavan Ankara, Tavan from www.galaksigergitavan.com

Işıkpan hazır asma tavan avize aydınlatma dikdörtgen 4 modeli 100 x 50 cm. Asma tavan modelleri ,rgb led ışıklı tavan,şahane tavan modelleri,hazır tavan,güzel modeller,kartonpiyer tavan,alçı tavan,resimleri ,örnekleri,detayları,firmaları. Alüminyum, sac, alçıpanel, taşyünü, camyünü vb.

Hazır asma tavan aydınlatma asma tavanlar artık yeni ve modern binaların olmazsa olmazları arasında yer alırlarken, evlerini yeniden dekore edenlerde salonlarında, yatak odalarında, oturma odaları ve antrelerinde güzel bir asma.


Ayrıca led ve spotlu hazır asma tavan sistemleri ile hazır asma tavan aydınlatma gibi konularda çeşitli uygulama örneklerini beğenilerinize sunduk. 4 adet 6w led panel spot. Işıkpan hazır asma tavan avize aydınlatma dikdörtgen 4 modeli 100 x 50 cm.

Alçıpan asma tavan istenilen çizimlerin,şekillerin yapılabilmesi ve sağlamlığı sayesinde en çok tercih edilen asma tavan dekorasyon sistemidir…


Ev salonu, oda, antre, mağaza, showroom, otel lobisi, restoranlar, bekleme ve dinlenme salonlarında kullanabilirsiniz, kullanım alanı bununla sınırlı değildir, genişçe bir kullanım yelpazesine sahiptir. Kimi kimseler ise sadece dekor amaçlı olarak, konutlarında ve iş yerlerinde uyumu yakalamak için. Kimi kişiler, asma tavan uygulamasını asma tavan aydınlatma amacı ile gerçekleştirirken kimi kişiler de ısı ya da ses yalıtımı amacı ile gerçekleştirir.

Mekanda sıva üzerinden geçen kablolar var ise bunları saklamak.


Işıkpan gergi tavan montajı, videoda hazır gergi tavan avize aydınlatma ürünümüzün montajı anlatılmaktadır. Hazır ışıklı led gergi tavan, birbirinden güzel gergi tavan modellerini absorbe etmektedir. Alüminyum, sac, alçıpanel, taşyünü, camyünü vb.

90 120 150 180 200 çapında dairesel ve 60x60 60x120 75x150 120x120 150x150 180x180 200x200 cm ölçülerinde kullanılabilecek hazır aydınlatma çözümleri mevcuttur.


Asma tavan aydınlatma armatürlerindeki gibi ışığı direk göze vermeden endirekt olarak mekanın tamamına homojen olarak yaymak. Ürünler entegreliği, fonksiyonelliği, yaratıcılığı ve sürdürülebilir bileşenliği ile modern ve emosyonel. Işıkpan hazır asma tavan avize aydınlatma roze modeli 150 x 30 cm.

540 cm üç çip 5630.


Asma tavan led aydınlatmalar nasıl kurulur? Asma tavan modelleri ,rgb led ışıklı tavan,şahane tavan modelleri,hazır tavan,güzel modeller,kartonpiyer tavan,alçı tavan,resimleri ,örnekleri,detayları,firmaları. Modüler gergi aydınlatma ekipmanları ile tavan tasarımlarında pratik çözüm olanakları elinizin altındadır.

Post a Comment for "Hazır Asma Tavan Aydinlatma"