Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gergi Tavan Renkleri

Gergi Tavan Renkleri. Aslında ilk tavan uygulamalarından biri olan gergi tavan modelleri kendini geliştirerek evlerimizde yerini almaya adaydır. Evinizi şımartacak 50+ gergi tavan modelleri.

Asma Tavan Modelleri 2021 ve Modern Asma Tavan Modelleri
Asma Tavan Modelleri 2021 ve Modern Asma Tavan Modelleri from deccors.com

Aynalı gergi tavan modelleri sizlere lake gergi tavana benzediğini söyledik ama arasındaki en büyük fark ise renklerinin sayısının az olmasıdır. Gergi tavan uygulamaları ve desenlerini seçmeniz durumunda uygulama alanına göre ölçülen dirilir ve montaj yapılır. Aslında ilk tavan uygulamalarından biri olan gergi tavan modelleri kendini geliştirerek evlerimizde yerini almaya adaydır.

Gergi̇ tavan gergin tavan denildiğinde akla gelen tavanda bulunan gökyüzü desenlerinden oluşan bir vurgu aklımızda kalan, aslında birçok şekil ve desenlerle çeşitlenen gergi tavan uygulamaları tasarım ve uygulamalar ile farklılık katmaktadır.


Aynalı gergi tavan modelleri sizlere lake gergi tavana benzediğini söyledik ama arasındaki en büyük fark ise renklerinin sayısının az olmasıdır. Bu alana gergi tavan ile yeni bir enerji katabilirsin. Loş ışıklarla aydınlatılmış bej tonlarında bir gergi tavan ise her salona uyum sağlayabilir.

Gergi tavan modelleri son dönemlerde oldukça moda olan, bulunduğu ortamı daha fazla şık gösteren dilediğiniz her forma giren ev aksesuarlarıdır.


Ağaçlar araçli gergi̇ tavan resi̇mleri̇ ateşli̇ gergi̇ tavan resi̇mleri̇ balonlu gergi̇ tavan resi̇mleri̇ bayrakli gergi̇ tavan resi̇mleri̇ çi̇çekli̇ gökyüzü resi̇mleri̇ deni̇z sahi̇l gergi̇ tavan resi̇mleri̇ desenli̇ gergi̇ tavan resi̇mleri̇ gece gergi̇ tavan resi̇mleri̇ kuşlu gergi̇ tavan resi̇mleri̇ palmi̇ye gökyüzü. Gergi tavan sistemlerinin sıra dışı bir yapısı söz konusudur. Işıklı gergi tavanlar, 3d gergi tavanlar ve osmanlı gergi tavanlar gibi daha farklı görselleri 3d ile sağlayabilirsiniz.

Biz, tüm önemli boya markaları da dahil olmak üzere birçok renkle eşleşiriz.


3 d gergi tavan sisteminde mutlaka aydınlatmaya öncelikli olarak dikkat edilmesi gerekir. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Salon i̇çin gergi tavan modelleri.

100 m2 alana kadar ara ayiricilar olmadan (derzsi̇z) kapana bi̇li̇r.


Gergi tavan, ev dekorasyonu konusunda özel tasarımların oluşmasına zemin hazırlayan önemli dekorasyon araçlarından biridir. Gergi tavan i̇stanbulda malzemelerini en uygun fiyatlara gergi tavan modellerini 15 yil garantili stretch ceiling barisol,tavan dekoru gergi tavan görselleri dijital baskı,hd, ışık dokulu, akustik,3d,transparan ve lake montajı yapılmaktadır. Biz de bu içeriğimizde gergi tavan modelleri konusunda bilgiler vermeye, örnekler sunmaya gayret edeceğiz.

Gergi kumaş ya da membran temiz ve serin bir ürün olmanın yanında yüksek ve renkli aydınlatma efekleri oluşturmak için harika özellikte bir ürün.


Tek renk olabileceği gibi birden fazla renk karışımı uygulama yapılabilir. Barisol tavan renkleri, gergi tavan renkleri hali hazırda kullanılan tüm renkleri absorbe eder. Üç boyutlu modeller de diğer modeller gibi kullanımı oldukça kolay olan uygulamalardır.

Post a Comment for "Gergi Tavan Renkleri"