Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Citroen C4 Cam Tavan Perdesi

Citroen C4 Cam Tavan Perdesi. Citroen c4 picasso 2015 model aracımızın tavan perdesi tırnakları kendi kendine kırıldı. Her iki ayda bir stil sunroof olarak türkiye turuna çıkıyorum ve kapınıza kadar gelip tamir bakım onarım imkanı sunuyorum bilginize.siz nerdeyseniz gelip.

İkinci el citroen c4 sx hdi Mitula Arabalar
İkinci el citroen c4 sx hdi Mitula Arabalar from araba.mitula.com.tr

Marka bunu bildiği ve bazı araçların mağduriyetini giderdiği ve aracım servis bakımlı olduğu halde mağduriyetimi gidermemektedir. 23 derece havalandırma açtığımda 8km lik guzergahta bile icerisi bu ısıya kolayca ulaşıyor. C4 cactus, markanın kompakt modeli c4’ten 200 kg daha hafif bir otomobil.

Citroen c4 picasso cam tavan perdesi tırnağı kırıldı.


Citroen c5 sağ sol ön cam citasi sifir aslan otomoti̇vde. Cam tavan arızası, sunroof arızası, c4 picasso cam tavan resetleme Filtrelenmiş koruması sayesinde panoramik cam tavan yazın sizleri uv ışınlarından korur ve sıcaklığı minimalize.

Citroen c4 picasso çıkma cam düğmesi.


2015 model c4 picasso aracımın cam tavan perdesi tırnağı ikinci kez kırıldı. Citroen c4 picasso çıkma radyo teyp. 2015 model citroen c4 picasso kullanıcısıyım.

Citroen c4 picasso'da tavan perde tırnakları kırılma sorunu.


Bu diyetin 25 kg’lik bölümü tavandan kaynaklanmış. Feel donanım da mevcut değil. Peugeot 206 serisinde mekanik, kaporta, iç tirim aksamı vb.

Citroen c4 picasso çıkma dikiz aynası.


Citroen c4 picasso çıkma stop camı. Marka bunu bildiği ve bazı araçların mağduriyetini giderdiği ve aracım servis bakımlı olduğu halde mağduriyetimi gidermemektedir. Citroen c4 picasso çıkma kalorifer koltuk.

2007 citröen c4 1.4 16v sx ilanı birinciel.com’da.


Naspar otomotiv citroen peugeot çıkma parça , yeni parça. Bu problem bu araçların kronik problemi kullanılan plastik malzeme cam tavan altında zamanla sertleştiği için kırılmakta. Citroen c4 picasso cam tavan perdesi tırnağı kırıldı.

Post a Comment for "Citroen C4 Cam Tavan Perdesi"