Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Baffle Asma Tavan Paneli

Baffle Asma Tavan Paneli. Tavanda farklı ölçülerde dikey olarak asılan metal panellerdir. Yüksek tavanlar için daha büyük panellerin kullanılması da tavsiye edilir.

Aktav Akustik Panel Parmephon, Asma Tavan ve Yüzer Tavan
Aktav Akustik Panel Parmephon, Asma Tavan ve Yüzer Tavan from www.aktav.com.tr

Baffle asma tavan sistemleri, geniş formatlı detayların organik göründüğü geniş alanlarda kullanılması tavsiye edilir. Skip to content 0216 592 93 16 Asma tavan panelleri, alüminyum ya da sıcak daldırma galvanizli saclardan üretilen,korozyona dayanıklı, homojen yapılı, a1 yangın sınıfında, elektrostatik toz boyama ile istenen ral rengine boyanabilir panellerdir.

Skip to content 0216 592 93 16


Ortamda oluşan gürültü, eko ve ses kirliliğini gibi problemleri önlemek için kullanılır. Alüminyum baffle asma tavan panelleri; Tavanda farklı ölçülerde dikey olarak asılan metal panellerdir.

Asma tavan panelleri, alüminyum ya da sıcak daldırma galvanizli saclardan üretilen,korozyona dayanıklı, homojen yapılı, a1 yangın sınıfında, elektrostatik toz boyama ile istenen ral rengine boyanabilir panellerdir.


15mm x 30mm'den 60cm x 240cm ve 120cm x 240cm'ye kadar olan özel boyutlarda. Doğrusal dikey tasarım, tavan arasındaki havanın sirkülasyonunu sağlarken, farklı ebat ve panel mesafeleri sayesinde tavanda bulunan elektrik ve mekanik tesisatlarını gizleme imkanı verir. Baffle asma tavan panelleri, büyük alan uygulamalarında tek yönlü kaplama olarak tercih edildiklerinde mekan algısını genişletmektedir.

Sepa baffle asma tavan panelleri;


Yüzeyi kumaşla kaplanıp ortama uygun renkte dekore edilmesi. Yüzeye çarpan ses dalgalarındaki enerjiyi panelin. Ürün satın almak, sipariş vermek için bizimle iletişime geçiniz.

Akustik tavan panelleri, kumaş kaplı yüzer tavan paneli, baffle canopy acrux ledli ve asma tavan paneli vb ürünlerin m2 fiyatları için iletişime geçebilirsiniz.


Tavanda farklı ölçülerde dikey olarak asılan metal panellerdir. Tavanda farklı ölçülerde dikey olarak asılan metal panellerdir. Tavana monte edilen ve çift tarafı odaya maruz kalan akustik baffle, yankılanmayı ve gürültüyü azaltmada kullanılan akustik panel çeşididir.

Taban genişliği, malzeme yüksekliği ve eksenler arası mesafenin her değişimi farklı bir açı yaratarak geniş bir kullanım alternatifi sunmaktadır.


Tavanda farklı ölçülerde dikey olarak asılan metal panellerdir. Asma tavan paneli, mevcut tesisata kolay ve hızlı erişim imkanı sağlar. Asma tavan panelleri çeşit olarak metal asma tavan, alçı levha sistemleri, kayayünü asma tavan panelleri, alçı levha sistemleri, taşyünü i̇çerikli asma tavan sistemleri, akustik ahşap tavan ve duvar sistemleri, pvc gergi tavan sistemleri, hafif ayna film tavan sistemleri, pvc panel tavan sistemleri, asma.

Post a Comment for "Baffle Asma Tavan Paneli"