Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asma Tavan Taşyünü Fiyat

Asma Tavan Taşyünü Fiyat. Proje bazlı i̇stediğiniz mekana uygun, zevklerinizi yansıtan çözümler üretmekteyiz. Metal asma tavan’da olduğu gibi bir profil üzerine yerleştirilerek tek tek döşemesi yapılır.

Taşyünü Fiyatları Taş yünü, taş yünü plaka, taş yünü
Taşyünü Fiyatları Taş yünü, taş yünü plaka, taş yünü from www.tasyunu.gen.tr

60x60 alümi̇nyum asma tavan uygulamasi. Ana taşiyici t3600 (1 pk=90 mt) 0,83 mt: Malzeme :ral 9016 elektrostatik toz boyalı,.

Sağlıklı ve yanmaya dayanıklı malzemeden yapılmıştır.


5 $ / m 2: Taşyünü asma tavan fiyatları ve özelliklerini karşılaştır kategori & marka ayrıştırması ile en uygun. Alüminyum tam takım asma tavan fiyat listesi 100 m2 ve üzeri satışlar için geçerlidir.

Proje bazlı i̇stediğiniz mekana uygun, zevklerinizi yansıtan çözümler üretmekteyiz.


Fiyatlara % 18 kdv dahil değildir. Asma tavan sistemleri günümüzde, ofis, iş yeri, avm ve hatta konutlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Cimri.com'da senin için 2 adet taşyünü asma tavan ürünü bulduk.taşyünü asma tavan kategorisinde en favori ve diğer kategorilerinden birini tercip edip filtre seçimleriyle birlikte taşyünü asma tavan mağaza.

Tavan t24 ve benzer profil sistemleri yardımıyla alçı paneller ile kaplanması sağlanır.


Asma tavan fiyatları konusunda bilgi sahibi olmak için bize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Taşyünü asma tavan fiyatlarına bak, karşılaştır. Ana taşiyici t3600 (1 pk=90 mt) 0,83 mt:

Asma tavan sistemleri firması olan glş asma tavan asma tavan modelleri, asma tavan fiyatları, alüminyum metal asma tavan üretimi yapmaktadır.


Metal asma tavan’da olduğu gibi bir profil üzerine yerleştirilerek tek tek döşemesi yapılır. Bu sistemlerin oluşturulmasında tasarımlar tamamen sizin veya iç mimarın hayal gücü ile sınırlıdır. M2 fiyatı ile çarparak asma tavan fiyat hesaplamasını yapabiliriz.

Bi̇r çok panel desen seçenekleri̇mi̇z ve uygun fi̇yatlarimizla hi̇zmeti̇ni̇zdeyi̇z.


Malzeme :ral 9016 elektrostatik toz boyalı,. Ana taşiyici t1200 (1 pk=72 mt) Taşyünü asma tavan kaplama (1 paket:

Post a Comment for "Asma Tavan Taşyünü Fiyat"