Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asma Tavan özellikleri

Asma Tavan özellikleri. Quadro line asma tavan özellikleri nelerdir? 3 boyutlu olmasından dolayı uygulanan mekana derinlik ve estetik vererek daha şık bir görünüm.

desenligergitavanmodelleri47 Gergi Dizayn Gergi
desenligergitavanmodelleri47 Gergi Dizayn Gergi from gergidizayn.com

Monte edilmemiştir, gerekli durumlarda taşınabilir. Bu tür tavanların yüzeyi çok farklı bir dokuya sahip olabilir: Alçıpan asma tavan, mevcut çelik yapı, demirli beton ve ahşap tavan iskeleti altında, elektrik ve sıhhi tesisatların rahatça döşenmesine ve saklanmasına imkan veren ideal sistemlere verilen isimdir.

Alt tabanı 15 mm, yüksekliği ise 40 mm‘dir.


Asma tavan malzemeleri özellikleri ve çeşitleri. Malzemenin estetik ve sağlam özellikleri dış cephede yenilikçi ve özgün tasarımlara imkân vermekte ayrıca endüstriyel kullanım için. Aşağıya doğru demonte edilebilen veya kendinden taşıyıcı sistemi ile asma tavan boşluğuna kolay ve hızlı erişim sağlar.

Görünür alan, alüminyumdan yapılmış, daha az sıklıkla delikli çelikten yapılmış bir panel tabakasıdır.


Alçi plaka asma tavan özelli̇kleri̇ projeye göre tercih edilen ebatlarda üretimi yapılabilir. Bu tür tavanların yüzeyi çok farklı bir dokuya sahip olabilir: Petek asma tavanlar 60×60 cm ve 60×120 cm ebatlarına sahiptir.

Proje detaylarına göre istenilen boylarda profil üretimi yapmak mümkündür.


Asma tavan özellikleri karaaslan şanlıurfa asma tavan alçipan asma tavan nedi̇r nasil yapilir kurallari askı çubuğu nasıl uygulanır? , ve % 100 oranlarındaki rutubete ve neme dayanıklıdır. Paneller, korozyon önleyici galvaniz kaplamalı alüminyum veya çelik profillerden yapılmış bir çerçeveye sabitlenir.

Bina hareketlerine uyumlu olması nedeniyle depreme karşı dayanıklıdır.


Asma tavanların birçok farklı çeşidi bulunmaktadır. Taşyünü asma tavan özellikleri taş yünü tavan plakaları içeriği; Ek olarak, istenen herhangi bir görüntü ona her.

Eğer konutta asma tavan kullanılıyorsa, hafif ve esnek bir.


İsteğe veya ihtiyaca göre çeşitler tercih. Miktarındaki bazal taşı ihtivası %54, kimyasal materyaller %36 ve % 10 miktarında geri dönüşüme uğramış ham maddenin 3000c sıcaklıkta sıvı hale getirilmesinin ardından bu sıvının kalıplara alınarak basınca tabi tutulmasıyla üretilen bir malzemedir. Yanıcılık sınıfı yanmaz olan asma tavan malzemeleri kullanıldığında bina güvenliği açısından pasif yangın koruması sağlanmaktadır.

Post a Comment for "Asma Tavan özellikleri"