Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asma Tavan Modelleri Ve Fiyat Listesi

Asma Tavan Modelleri Ve Fiyat Listesi. Pi̇s su ve sihhi̇ tesi̇sat           Alçıpan asma tavan (düz tavan) m2 işçilik fiyatı;

67MuhteşemTersTavanTasarımFikirleri35 Dekor Mimarı
67MuhteşemTersTavanTasarımFikirleri35 Dekor Mimarı from www.dekormimari.com

4 m2 ve üstü işler için yukarıdaki fiyatları mız geçerlidir. Alüminyum asma tavan kaplama (1 paket: Usta ve firmalara özel kampanyalarımızı sorunuz!

Asma tavan modelleri ve fiyatları konusunda kabataslak bir rakam çıkartılacak olursa (düz tavanlarda) m2 işçilik fiyatları;


40×20 demir kargas (kaynak) ile yapılacak alçıpan asma tavan işçilik leri için aynı fiyat söz konusu değildir. Fiyatlarda değişim olabileceği için detaylı bilgi almak için bizi 0505 0608692 numaralı telefonumuzdan arayınız. 1750 adetten fazla türkiye'nin en güzel villa modelleri i̇çin resme tıklayabilirsiniz.

Malzeme :ral 9016 elektrostatik toz boyalı,.


Snow akustik asma tavan paneli; Kesin fiyat bilgisi telefondan, mesajdan yada mailden değil keşif yapılarak çıkartılır. Değişik renk ve modelleri ile zevkinize en uygun lambri'yi seçebilir, net ölçüleri getirerek en az fire ile en ekonomik şekilde size özel üretim avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Fiyatlar belirlenirken, ürününün metal, alçıpan, taşyünü ve ahşap gibi türlerden.


Gergi tavan işlerimizde kenar alçıpan asma. Wagner dış cephe mantolama : Önemli̇ not= aşağıdaki fiyatlarımız mayis 2021 tarihinde geçerli olan fiyatlardır.

Elektrik led aydınlatma malzemesi olarak cata marka kullanmaktayız.


Polo black akustik asma tavan paneli; Derz dolgu , alçı ve boya badana işçilik leri fiyat a dahil değildir. Asma tavan fiyatları kullanılacak ürünlere ve yapılacak asma tavan modeline göre değişiklik göstermektedir.

Aşağıda size bu konuda tüm bilgileri gösteren tablomuzu sunuyoruz.


Yeşi̇l alçipan asma tavan 40x202mm profiller ile 60cm aks aralıklı asma tavan yapılması. Beyaz alçipan asma tavan 40x20x1,5mm profiller ile 60cm aks aralıklı asma tavan yapılması. Alçıpan asmatavan malzeme + işçilik m² = 80 tl.

Post a Comment for "Asma Tavan Modelleri Ve Fiyat Listesi"