Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asma Tavan Ledli

Asma Tavan Ledli. Asma tavan ledli̇ sistemler enerji tasarrufu açısından diğer ışık kaynaklarının önünde durmaktadırlar. Her firma farklı fiyatlar verebilir.

İyi bir aydınlatma için LED tavan lambası uygulamaları
İyi bir aydınlatma için LED tavan lambası uygulamaları from www.homify.com.tr

Hook on mesh tip 2 1000x1000mm ral 7010 arası ince ledli koridor paneli 300x1800mm ral 7004 boyalı. Petek asma tavan özel boşluklu yapıya sahiptir. Tavanların dekore edilmesi tadilat yapılan yerin değerini ve önemini arttırmaktadır.

Simge ess hareket sensörlü ledli slim tavan armatür led sensör.


Alçıpan asma tavan, metal asma tavan, ahşap asma tavan, karolaj tavan sistemleri, lineer asma tavanlar, ledli asma tavan modelleri, gergi tavan (barrisol), teras tavanları, banyo ve wc asma tavan sistemleri, asma göbekler ve daha birçok farklı ve dekoratif tavan modelleri, saray tavan malzemeleri ve uygulama konusunda uzman bir firma. Anahtar teslim asma tavan yapmak için anlaşmamız dahilinde var olan salon komple tavan ve duvar alçı sıvası, asma tavan alçı sıvası, elektrik tesisatları, komple boya. Bilgi seçili kategoride ürün bulunamamaktadır.

4k wisenet ai destekli + p serisi ir ledli vandal dome kamera.


Yüzer tavan panelleri hacim akustiği, akustik ses düzenleme ve mimari tasarım uygulamalarında kullanılır. Zevkinize uygun birçok akustik tavan paneli üretimimiz mevcuttur. Açık ofis ortamlarında, lobilerde, konferans salonlarında, resepsiyon salonlarında, müzelerde.

Bu sayede ışık ve hava….


6mp ir ledli gömme tavan tipi ir ledli dome kamera. Her firma farklı fiyatlar verebilir. Asma tavan ledli̇ sistemler enerji tasarrufu açısından diğer ışık kaynaklarının önünde durmaktadırlar.

4k / 8mp çözünürlük + 30x optik zoomlu silecekli ir ledli ip ptz dome kamera.


Samsung tavan radar sensörlü led armatür jüpiter beyaz işık. Tavandan gizli aydınlatma yapılması istenen yerlerde tavanın alçaltılmasına gerek kalmadan aydınlatmanın yapılabilmesini sağlamak. Asma tavan modelleri dekorasyonu kapsamında kullanılacak olan ışıklandırma, led lambalar ve normal tasarım lambalar modern bir yaklaşıma olanak sağlar.

Firmamız malzeme kalitesine son derece önem verdiği için uygulamasını ve satışını yaptığımız bu akustik ürünlerde kendimize sonsuz güven kazandırmaktayız.


Çeşitli boyutlarda, şekillerde ve renklerde mevcuttur. Led tavan aydınlatma ne i̇şe yarar? 156 likes · 13 were here.

Post a Comment for "Asma Tavan Ledli"