Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Araç Tavan çadırı

Araç Tavan çadırı. O zaman araç üstü çadırı ile bütün bu istekleriniz olmuş bilin. Araca özel oto brandası, araba çadır.

Full Branda Tente Bioklimatik Pergola
Full Branda Tente Bioklimatik Pergola from fullbranda.com

Araç üstü çadırı kurmak ve toplamak çok hızlı. Çadırı aracınızın üzerinde yer alan taşıyıcı bar bölümüne, aracınızın üst bölümünde yer alan oluklara, yada tavan raylarına monte edilecek araç üstü çadır taşıyıcısı (ara atkı) üzerine monte edebilirsiniz. Araba üstü tavan çadırları seyahat etmek, bir festivale gitmek veya bir tatil beldesine giderken yol üstünde hızlı bir mola vermek için harika bir seçenek.

Kar buz önleyici araç ön cam brandası oto branda örtüsü araba tavan koruyucu gölgelik çadır maskesi.


Aracınız ve ailenizle birlikteyken çok güzel zamanlar geçirmek, yeni yerler keşfetmek ve keşfettiğiniz güzelliklerde mükemmel bir gece geçirmek, dinlenmek, doğayla bir bütün oluşturmak en temel amacıdır. Yüksek olduğundan, manzara zenginliği sunar. Doğaya olan düşkünlüğüm ile 20 yıllık kamp ve karavan hayatım boyunca sahip olduğum bilgi ve tecrübeyi;

Araç üstü tavan çadırı campermen ve diğer off road aksesuar ekipmanları uygun fiyat garantisi 14 gün iade güvencesi ve tüm kredi kartlarına taksitle araç.


Bu sağlam araç üstü çadırı hafif olmasının yanı sıra neredeyse hiç yer kaplamaz. Yağmur olduğunda zeminin ıslanması derdi yoktur. Özellikle eşinizin böcek korkusu varsa onu kampla barıştırmak için harika bir.

Araba üstü tavan çadırları seyahat etmek, bir festivale gitmek veya bir tatil beldesine giderken yol üstünde hızlı bir mola vermek için harika bir seçenek.


Nedyet araç tavan çadırı, rüzgar geçirmez, güneş koruması, su geçirmez, araç kamp çadırı, araç bagajı için, hafif yapı, karavan çadır güneş koruması, yağmur koruması, arka çadır : Tavan çadırı tente aynı zamanda kurulumunun ne kadar rahat ve basit olduğu ile bilinir ve çok fazla öğrenme eğrisi olmayan bir konuma kurulabilir. Araç tavan çadırı tente ayrıca sizi nemli toprağa, böceklere veya diğer olası tahriş edicilere karşı yalıtmak için zemin levhalarıyla birlikte gelir.

Bu gipsy adını aldığı gibi kitap tipi araç üstü çadırı adını da almaktadır.


Campermen, dünyayı en çok sevdiklerinizle; Bu kurulumu sadece içerisinde araç üstü çadır mekanizması bulunan özel üretim eşyalar ile gerçekleştirebilirsiniz. Kolay kullanımı diğer aktiviteleri yapmak için size daha fazla zaman kazandırır.

Goliath araç üstü çadır kurma videosu.


25 (cm) standart açık ölçüler: 399.20 ₺ 285.14 ₺ sepete ekle. Bu, onları hem bireysel tüketiciler hem.

Post a Comment for "Araç Tavan çadırı"