Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alüminyum Panel Tavan

Alüminyum Panel Tavan. 8,75 $ / m 2: Genelde beyaz, krem rengi, altın sarısı gibi renklerin tercih edildiği panel asma tavan sistemlerinde salonların hoş görünümünün genelini kapsıyor.

8000 SERİSİ Sensörlü Ledli Tavan Armatürü
8000 SERİSİ Sensörlü Ledli Tavan Armatürü from www.simge-ess.com.tr

8,75 $ / m 2: Alüminyum panel tavan, kaset / pano tavan, endüstri tipi tavan,… Alüminyum panel cephe i̇malatı ve üretimi.

Asma tavan paneli̇ m2 bi̇ri̇m fi̇yati:


Kendi sektöründe en güvenilir ve tercih edilir şirketleri arasında yer almayı ilke edinmiş, yönetim ve kalite politikasını bu doğrultuda düzenlemiştir. Güçlü taşıyıcı profil, kilitleme ve askı sistemi sayesinde oldukça gergin ve yüksek taşıma kapasitesine sahip olan a sterilpanel temizoda tavan sistemleri modüler hpl, alüminyum, galvaniz ve paslanmaz yürünebilir veya grid tavan olarak üretilebilmektedir. Alüminyum panel tavan, kaset / pano tavan, endüstri tipi tavan,…

30x30 cli̇p i̇n 2 cm bordürlü perforeli̇ şi̇ltesi̇z panel:


Sadeliğin ön planda olduğu alüminyum panel asma tavanın yüzey kısmının renklendirmesi de genelde bant veya ral sistem boyalar ile yapılıyor. 30x30 alümi̇nyum cli̇p i̇n tavan 0,50mm: Firmamız 2013 yılında ostim sanayi bölgesinde faaliyetlerine başladı ve kurulduğu günden itibaren gelişmekte olan inşaat sektörüne asma tavan sistemleri & gergi tavan sistemleri & aluminyum menfez sistemleri ve alçıpan duvar sistemleri montajı ve pazarlamasını yapmaktadır.

Islak alanlarda alçıpan arkasında geleneksel hatta suya dayanıklı alçıpan kullanın.


Kaya panel olarak yaklaşık 10 yıldır asma tavan sektörüne imalat yaparak sürecimize devam ediyoruz. Amf taşyünü asma tavan baffle thermatex ecomin hera design alüminyum satış & metal i̇şleme alüminyum satış perforeli rulo ve levha lazer punch kesim büküm doğrultma (düzleştirme) dilme boy kesme trapez döşeme paneli akustik susturucu uygulamaları akustik panjur uygulamaları gürültü azaltım kabinleri gürültü azaltım. Kaya panel olarak alüminyum metal asma tavan.

Birçok renk, desen ve modellerde plastik asma tavan üretilmektedir.


Mt panel asma tavan sistemleri. Havalandırma menfezleri alüminyum yüzeysel menfez. 60x60 deli̇ksi̇z düz panel oturmali alümi̇nyum asma tavan fi̇yati:

Alüminyum panel cephe i̇malatı ve üretimi.


Bu sistem, aluminyum hammaddeyle, extruzyon kalıbı ve presi yöntemiyle. Banyo asma tavan modelleri fiyatları banyonuzda herhangi bir tavan düşeniyorsanız, beton zemin veya ıslak alanlar için sınıflandırılmış başka bir döşeme destekçisi ile başlayın. Asma tavan panelleri, alüminyum ya da sıcak daldırma galvanizli saclardan üretilen,korozyona dayanıklı, homojen yapılı, a1 yangın sınıfında, elektrostatik toz boyama ile istenen ral rengine boyanabilir panellerdir.

Post a Comment for "Alüminyum Panel Tavan"