Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alçıpan Tavan Profili

Alçıpan Tavan Profili. Hafif olmasından dolayı taşıyıcı sisteme fazla yük aktarmaz. Tavan c profilleri ts en 14195 standardına uygun üretilmektedir.

Alçıpan Asma Tavan Profilleri SerProfil Açık Profil
Alçıpan Asma Tavan Profilleri SerProfil Açık Profil from www.acikprofil.com

Knauf asma tavan profilleri, ürünün izlenebilirliğini sağlamak için üretici, ce sembolü, profil boyutu özellikleri, parti numarası, üretim tarihi ve. Galvanizli saçın uygun kalınlıkları şekil verilmek suretiyle elde edilir. Agraflı duvar giydirme sistemlerinde zemin ve tavanda kullanılan profildir.

Almetsan, alçıpanduvar ve asma tavan uygulamalarında kaliteli ürünleriyle komple sistem sunar.


Galvanizli saçın uygun kalınlıkları şekil verilmek suretiyle elde edilir. Alçıpan asma tavan, büyük yüzeyli omurgasız tavanlar, yalın ve hoş bir görünüm katar ve mimari tasarımı en iyi şekilde takılır. Proje detaylarına göre istenilen boylarda profil üretimi yapmak mümkündür.

5 ve 6 mm kalınlığındadır.


Alçıpan asma tavan söz konusu olduğunda, tasarımın tam yüzey çözümleri ya da tavan mahrutların kısmi kullanımı için gerekip gerekmediği konusunda. Alçı tavan profil sistemleri asma tavan modelleri ve çeşitleri. Tavan c profilleri ts en 14195 standardına uygun üretilmektedir.

Doğal afetler sırasında kullanıldığı binanın esnekliğini artırır.


Knauf asma tavan profilleri, ürünün izlenebilirliğini sağlamak için üretici, ce sembolü, profil boyutu özellikleri, parti numarası, üretim tarihi ve. Alçıpan tavan ve duvar profili. Alçıplaka duvar, tuğla duvara oranla daha hafiftir.

Bina hareketlerine uyumlu olması nedeniyle depreme karşı dayanıklıdır.


Tavan u profili alçılevhaları üst kısımlarında bölüm oluşturmaya yarar. Tavan c profili, alçı levha asma tavan yapımında kurulan metal konstrüksiyonun sıcak daldırma galvanizli çeliklerden üretilen taşıyıcı elemanlarıdır. Alçı levha uygulamalarında tavan ve duvar bölmelerinde kullanılır.

90 532 787 52 86.


0 322 346 68 34. Alçıpan tavan u profil ürünlerini de yine firmamızdan farklı ölçüler kapsamında temin edebilmeniz mümkündür. Alçı levha profili ve aksesuarları olarak bilinir.

Post a Comment for "Alçıpan Tavan Profili"