Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

60x60 Akustik Asma Tavan

60x60 Akustik Asma Tavan. Sepa asma tavan sistemleri, tavan tasarımı olarak; Metal tavan iskeleti üzerine monte edilen 12,5 mm ebatlarında akustik alçı ile döşenen ve montaj kısmı kolay olan bir sistem dir.

Taş Yünü Tavan Sistemleri Duyar Panel Asma Tavan
Taş Yünü Tavan Sistemleri Duyar Panel Asma Tavan from www.duyarpanel.com

Özellikle ısı ve ses yalıtımı için de kullanıma elverişli olan asma tavan sistemleri ortamdaki yüksek sesi absorbe eder. Akustik asma tavan levhaları doğru hava boşluğu mesafesi, doğru delik modeli seçimi ve mekânın ihtiyacına göre gerektiğinde ses yutucu özelliğe sahip ilave yalıtım malzemeleriyle birlikte maksimum ses yutuculuk özelliğine sahiptir. Akustik alçıpan sistemleri karolaj sistemde uygulanmaktadır.

Akustik asma tavan levhaları doğru hava boşluğu mesafesi, doğru delik modeli seçimi ve mekânın ihtiyacına göre gerektiğinde ses yutucu özelliğe sahip ilave yalıtım malzemeleriyle birlikte maksimum ses yutuculuk özelliğine sahiptir.


Akusti̇k asma tavan akustik asma tavan; Alümi̇nyum ve metal tavanlar 30x30 ve 60x60; Metal asma tavan sistemleri grubunda üretimini yaptığımız;

Lamel 285 asma tavan sistemleri;


Alçıpan akustik asma tavan sistemleri; Akustiğin düzenleme özelliği olduğuiçin de tercih edilmektedir. Bu asma tavan sistemleri, çoğu zaman müşteriler tarafından, sadece görüntü güzelliği için değil;

Günümüz mimarisinde tavan tesisatını gizlemek, aydınlatma, havalandırma ve yangın önleme elemanlarının kolay montajına imkan vermek ve aynı zamanda akustik performans sağlamak üzere tasarlanmıştır.


Asma tavan ses yalıtımı sağlayan dekoratif yapı malzemelerinden biridir. 60x60 kırçıllı desen karolem 631; 2,8 $ / m 2.

60x60 cm ebadında 0,70 mm kalınlığında minimum 20 mikron elektrostatik toz boyalı (polyester esaslı) arka yüzü akustik kumaş kaplı delikli alüminyum plakadan (en aw 3000 serisi) gizli taşıyıcılı sistem asma tavan yapılması


Sepa asma tavan sistemleri, tavan tasarımı olarak; 13,8 $ / m 2. Değişen uygulama ve standartları benimseme gereğini ve sağlıklı bina ilkeleri uygulamanın önemini anlıyoruz.

Gizli çerçeve montaj sisteminin yapısı sağlam ve gizlidir, panelin yüzeyi pürüzsüz ve kısa ve güzel çizgilerle iç mekâna modern bir yön katmaktadır.


Tavana gelen ses enerjisi yüzeyin pütürlü. Bu akustik taşyünü asma tavan, tavanın yüksek ses emme oranlarının (a = 0,9) ve mono tavan tasarımının eşit derecede gerekli olduğu uygulama alanları ile ilgilidir. Alçıpan akustik asma tavan sistemleri, alçıpan akustik asma tavan sistemleri, uygulamanın yapıldığı iç mekânlarda akustiğin düzenmesini sağlar.

Post a Comment for "60x60 Akustik Asma Tavan"