Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Strafor Kaplama Nasıl Yapılır

Tavan Strafor Kaplama Nasıl Yapılır. Eğer tavanınızda kabarma yada dökülmeler var ise ilk olarak bunları bir ıspatula vasıtası ile kazıyıp temizlemeniz gerekiyor. Desteği̇ni̇z i̇çi̇n kanalima abone olmayi unutmayin.

Iç Cephe Köpük Kaplama Fiyatları Metpor
Iç Cephe Köpük Kaplama Fiyatları Metpor from www.metpordekor.com

Küçük ve basit işlerde el ile zımpara yapılır. Bu görev için kullanılan birçok ürün var. Ahşap yüzeylerdeki pürüzlerin, çeşitli zımparalar kullanarak temizlenmesine zımpara yapma denir.

Daha sonra tavan kaplama malzemesinin kendi yapıştırıcısını yada şeffaf silikon, saten alçı ile en düzgün ve en uzun olan bölgeden başlayarak ve parça kalacak yerleri kapının arka bölümlerine yada dip taraflara gelecek şekilde uygulayınız.


Ahşap yüzeylerdeki pürüzlerin, çeşitli zımparalar kullanarak temizlenmesine zımpara yapma denir. Yüzeye yapışmıyor ise bu noktada tabii ki kullanacağınız. Tavan kaplama köpüğü uygulamaları genellikle kenarlardan başlanarak yapılır.

Yerevdekor.com'da tavanlarını yeni bir görünüme kavuşturmak için ihtiyacınız olan tavan kaplama malzemelerini bulabilirsiniz.


Bunlardan en sık kullanılanı sıvadır. Öncelikle uygulamak istediğiniz alanı belirleyerek yeterli sayıda strafor paneli sipariş etmeniz gerekir. Bu görev için kullanılan birçok ürün var.

Strafor dostu olmayan bir boya kullanmanız gerekiyorsa, önce strafor’u örtmeniz gerekir.


Tek bir paneli elinize alarak arka tarafını çevirip silikon yapıştırıcıyı eşit şekilde yayın. Daha geniş alan, daha geniş tahtalar. Öncelikle tavan kaplama yapacağınız bölgenin düzgün olması gereklidir.

Tavan kaplama köpükleri asma tavan dan farklı olarak metal çubuklarla değil, arkasına yapıştırıcı sürülerek direkt tavana yapıştırılır.


Tavan kaplama ve stropiyer uygulaması nasıl yapılır? Tavan kaplama elemanlarinin yüzey i̇şlemleri̇. Tavanda bozukluk var ise önce tamir edilmelidir.

Ayrıca, taraklı bir mala ile straforun arkasına sürebilirsiniz.


Strafor günümüz teknolojik gelişim içerisinde birçok alanda kullanılabilen malzemelerdir. El ile zımpara yapmak zor ve istenilen nitelikte olmayabilir. Tavan kaplama uygulaması nasıl yapılır kısaca anlatalım.

Post a Comment for "Tavan Strafor Kaplama Nasıl Yapılır"