Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Lambası Sensörlü

Tavan Lambası Sensörlü. 10.0 adet (minimum sipariş miktarı) cn zhongshan allmay electronic and plastic technology company limited. Sensörlü tavan armatürleri ürünleri ülkemizin önde gelen aydınlatma firmalarından nade ve pelsan aydınlatma marka seçenekleriyle, acil aydınlatmalı,.

Tavan Armatürü Tuna Glop Beyaz 111 Tekzen
Tavan Armatürü Tuna Glop Beyaz 111 Tekzen from www.tekzen.com.tr

Fiyat 567,36 tl + kdv * 103,10 tl den başlayan taksitlerle! Sensörlü lamba fiyatları, sensörlü lamba modelleri ve sensörlü lamba çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Sensörlü tavan lambası olarak da piyasada çokça bilinen makel sensörlü tavan armatürü piyasanın en iyilerindendir.

Varilume ve ışık ayarı teknolojisi size.


Nade ledli sensörlü tavan lambası plastik kırılmaz camlı 22999 sensörlü tavan armatürü nade plastik camlı sıva üstü ledli tavan sensörlü lambası nade ledli’li aydınlatma sayesinde a sınıfı enerji tüketimi 360° hareket sensörlü sayesinde her yönden algılama göz yormayan soft aydınlatma dijital kontrol sayesinde hatas Hareket sensörlü armatür birçok farklı kullanım alanında kullanılmaktadır. Tavan armatürü modelleri şık aydınlatma çözümleri sunuyor!

Yeelight hareket sensörlü duyarlı led tavan lambası.


Sensörlü tavan lambası fiyatları, sensörlü tavan lambası modelleri ve sensörlü tavan lambası çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Tıkla, en ucuz sensörlü lamba seçenekleri ayağına gelsin. 40 cm led krom tavan armatürü 33 w.

32 adet (minimum sipariş miktarı) $2,56 /adet (nakliye)


Xiaomi yeelight mini tavan lambası hareket sensörlü ylxd09yl %16. Quad ürün ailesi, modern evler için kare şekilli lambaları üstün kaliteli döküm kalıp alüminyum mat kaplamayla sunar. Tekzen aracılığıyla balkon lambası modelleri de beğeniye sunulur.

Sensörlü tavan lambası olarak da piyasada çokça bilinen makel sensörlü tavan armatürü piyasanın en iyilerindendir.


Acil mikrodalga hareket sensörlü led tavan lambası şarj edilebilir pil merdiven yolu koridor için depo. Sensörlü tavan lambası olarak da piyasada çokça bilinen makel sensörlü tavan armatürü piyasanın en iyilerindendir. Herhangi bir sorun yaşamadan yıllarca kullanabilirsiniz.

Sensörlü tavan dolap i̇çi led lambası de054000.


Netelsan observer sensörlü tavan lambası tavan armatürü çi̇ft duy. Kişilerin varlığını algılayarak kendiliğinden açılan bu armatürler özellikle girişlerde kullanılmak için çok uygundur. Sensörlü tavan lambası enerjiden tasarruf etmenize katkı sağladığı gibi, ortam aydınlatmasını en iyi şekilde gerçekleştirirken estetik ve tasarımları ile de dekorasyonunuzun şıklığını tamamlar.

Post a Comment for "Tavan Lambası Sensörlü"