Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Kumaşı

Tavan Kumaşı. Tavan kumaşlarımızı lamineli (kumaş + sünger + keçeli) olarak göndermekteyiz. Üretim tekniğine göre bu kumaş süet dokusuna sahip olabilirken düz bir dokuda da olabiliyor.

Küpeli Afrikalı Kız Masa Lambası Antrasit Gri
Küpeli Afrikalı Kız Masa Lambası Antrasit Gri from www.decobulvar.com

Üretim tekniğine göre bu kumaş süet dokusuna sahip olabilirken düz bir dokuda da olabiliyor. Otomotiv kumaşları koltuk döşeme kumaşı, tavan kaplama kumaşı, kaplamalık kumaşlar, jarse kumaşlar gibi çeşitlere ayrılmaktadır. Fazla kumaşı kesmek için bir makas kullanın.

Kumaşı alın ve tavan döşemesinin yanlarını katlayın.


Barisol tavan kumaşı, gergi tavan bezi,. Arkadaşlar arabanın tavanını söktüm fakat klasik bir döşeme kumaşı istemiyorum, şekilli resimli yada baskılı bir kumaş döşemek istiyorum hangi kumaşı kullanmam gerekiyor. Gazebo çadırlarımızın tavan kumaşı 600d lüks su geçirmez kaplamalı kumaş kullanmaktayız.

Gövde kumaşı 180d lüks nefes alabilen su itici özelliği olan polyester kumaşdır.


Bu sebeple kumaş kısım sarkar. Sonra çeşitli tekstil üretim prosedürleri uygulanır ve boyanır. Biz bu kumaşları sizin için.

Gergi tavan kumaşlarımız 15 yıl garantili olup uzun ömürlüdür.


Tavan kumaşı altında bulunan sünger çürüyerek özelliğini kaybeder ve kopmaya başlar. Geniş bayi ağımız ile hizmet vermekteyiz. Bu ürünler oto döşeme yapımı için uygun olup bu amaçla.

Bizim araç modelinize göre tavan kumaşını tespit etmemiz malesef mümkün değildir.


Modern tavanlarda genellikle ışıklar, sprinkler, kameralar, yangın alarmları ve duman alarmlarının yanı sıra her türlü duyusal ve ses/video ekipmanı bulunur. Oto döşeme kumaşı, oto tavan kumaşı ve vinleks ( suni deri ) malzemelerine ihtiyacı olan müşterilerimizi firmamızda görmekten memnuniyet duyarız. Otomotiv kumaşları koltuk döşeme kumaşı, tavan kaplama kumaşı, kaplamalık kumaşlar, jarse kumaşlar gibi çeşitlere ayrılmaktadır.

Acaba hangi kumaş tipini kullanabilirim.


Gergi tavan kumaşı ile bamax pvc germe tavan sistemleri sizlere 1. Bu işi orjinallik kaygısı duymadan yapabilirsiniz çünkü sanayilerde bulunan oto döşeme kumaşı satan dükkanlarda aracınızın tavan döşemesinin aynısını yada en kötü ihtimalle %85 benzerini. Tavan döşeme kartonunu aracınızdan sökme işini tamamladıktan sonra sünger kalıntılarını güzelce temizliyorsunuz ve aşağıdaki fotoğraftaki hale geldikten sonra orjinal tavan döşemesi kumaşı ile ( her aracın farklıdır ) kaplanması gerekmektedir.

Post a Comment for "Tavan Kumaşı"