Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Taşyünü Tavan Kaplama

Taşyünü Tavan Kaplama. Çağdaş yapıların vazgeçilmez malzemesi taşyünü: 18 adet / 6,48 m2) 60cmx60cm ölçülerinde:

60x60cm Metal ve Alüminyum Karolam Taşyünü Asma Tavan
60x60cm Metal ve Alüminyum Karolam Taşyünü Asma Tavan from www.alcipanprofilleri.com

Şişirilebilir yalıtım kullanırken açıklığı azaltın. Eps tavan kaplamaları , köpük tavan kaplamaları ,. Baffle tavan, petek tavan, modüler bölme duvar, karo ve rulo halılar, lineer aydınlatma, taşyünü tavan sistemleri.

No:18/b evka 5 çiğli, i̇zmir.


Uzerinden elektrik, su, ısıtma ve havalandırma sistemlerini gecirebileceginiz, bu sistemlerin bakım ve onarimini kolaylastiran tavan kaplama cesidi. Tavan arası tavanlar için, sadece havalandırma bölümlerini monte etmek gerekir. Bu sistem de plakalar birbirlerine temas etmekle birlikte taşıyıcı sistemi gizlemektedir.

Asma tavan, plafond, asma tavan modelleri.


Gavurcası drop ceiling olarak bilinir. Asma tavan taşyünü panellerinin üretimi için perlit, doğal nişasta, geri dönüşümlü kâğıt, geri dönüşümlü tavan döşemeleri ve kilden oluşan doğal bileşenler kullanılır. Asma tavan modelleri, uygulanacak alanlara göre seçilebilmektedir.

Yüksek akustik performans, ortamlara göre değişik nem oranları, darbe dayanımları, dekoratif yüzey seçenekleri yangına mukavemet, kenar.


Maslak 1453 cami baffle asma tavan projesi. Taşyünü asma tavan sistemleri modüler tavanda kullanılan ilk zamanlarda piyasaya sürülen en eski ürün niteliğindeki asma tavan panelleridir.akustik değeri, nem direnci, yangın dayanımı, ışık yansıtma değerleri ve kenar çeşitleri bakımından birçok seçeneği ekonomik olarak sunan bir. Mantolama (diş cephe kaplama) alçipan ara bölme duvar si̇stemleri̇;

Yapılarda tavan kısımlarının dekorasyonu konusunda birçok malzeme ile uygulamalar yapılabilmektedir.


Star yapı dekorasyon olarak 2010 yılından beri inşaat sektöründe, uzman ve deneyimli ustalarımız ile her türlü yapı dekorasyon projelerinde ve tadilat işlerinde, asma tavan, duvar, zemin uygulamaları ile müşteri ihtiyacına en uygun ürün ve hizmetlerimizle faaliyet göstermekteyiz. Alüminyum asma tavan kaplama (1 paket: Fiyat performans oranı nedeni ile bir çok iç mekanda tercih edilen bir asma tavan türüdür.

Dekor, taşyünü, alçıpan fiyatları, alçıpan, tavan kaplama.


Taşyünü asma tavan armstrong zemin kaplama ve asma tavan üretimi ve pazarlamasında dünyanın önde gelen şirketlerindendir.2003 yılı satış hacmi 3 milyar doları geçmiştir ve bunun 860 milyon doları akustik asma tavan satışlarını kapsamaktadır.dünya üzerinde 15200 dolayında çalışanı bulunan armstrong, tüm dünyaya yayılmış fabrikaları ile taşyünü pazarına yön. 10 adet / 3,60 m2) 60cmx60cm 8mm kalınlığında vinly kaplı alçıpan: Akustik tavan paneli ürünlerimiz, içleri sünger dolgulu ve taşyünü dolgulu panel olarak 60 cm x 60 cm taşıyıcı sistem ile birlikte üretilmektedir.

Post a Comment for "Taşyünü Tavan Kaplama"