Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Taşyünü Tavan Aydınlatma

Taşyünü Tavan Aydınlatma. Lumuner insolita is a luminaire model suitable for all types of mineral fibre and metal ceilings. Tavan, zemi̇n çözümleri̇, i̇ç mi̇mari̇ uygulamalari, otel, ofi̇s projeleri̇, duvar kaplama, duvar bölme.

Grida T24 Antik Yapı Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Bölme
Grida T24 Antik Yapı Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Bölme from www.antikyapi.com.tr

Genellikle beyaz renklerde olup özel sistemlere. Uzunluğundaki ana taşıyıcılar, başlangıç duvarından maksimum 60 cm. Yeni tavan aydınlatma capiz kabuk fener.

Boyundaki esas taşıyıcılar çelik dübel, askı teli ve çift yaylı maşa kullanılarak tavana asılır.


Taş yünü asma tavan taşyünü asma tavan plakaları, akustik, hijyen, ısı izolasyonu, yangın ve nem dayanımı konularında farklı teknik gereksinimleri, en ekonomik biçimde ve. Taş yünü asma tavan uygulama yapılacak olan mekânın hortum terazi ya da lazer ile asma tavan kodu alınır. Banyonun tavanuna tasyunu karkas asma tavan yaptirmak kstiyorum olcususu 190*290.

Aydınlatma üniteleri de yine bu asma tavanlar sayesinde tasarlana bilir.


Bu ürünleri üreten tesisler çoğunlukla kereste. Baffle tavan, petek tavan, modüler bölme duvar, karo ve rulo halılar, lineer aydınlatma, taşyünü tavan sistemleri. Genellikle beyaz renklerde olup özel sistemlere.

Lumuner insolita modeli, metal ve taşyünü asma tavan sistemleri ile uyumlu led aydınlatma armatürüdür.


Taşyünü asma tavan dekorasyonu örneği. Klasik tavan malzemelerinin (alçıpan, taşyünü, metal, ahşap vb.) kullanım süresine bağlı olarak oluşturduğu deformasyonların hiçbiri gergi tavan. En ekonomik asma tavan sistemlerimizden birisidir.

Ses absorbsyonu nrc = 0,5.


15 mm kalınlığında, %100 bağıl nem dayanımına sahip, ts en ıso 11654 e göre alpha w değeri min.0,55 olan, beyaz boyalı taşyünü asma tavan plakası: Taşyünü asma tavan sistemleri modüler tavanda kullanılan ilk zamanlarda piyasaya sürülen en eski ürün niteliğindeki asma tavan panelleridir.akustik değeri, nem direnci, yangın dayanımı, ışık yansıtma değerleri ve kenar çeşitleri bakımından birçok seçeneği ekonomik olarak sunan bir. Asma tavan taşyünü panel, yoğunluk 420 kg/m³.

Tüm ürünler metal tavan i̇çi̇n aydinlatma çözümleri̇ taşyünü tavan i̇çi̇n aydinlatma çözümler.


Taşyünü asma tavan sistemleri, dizayn serisinde yer alan farklı yüzey dokulu ve desenli plakaları ile bu plakalarla uyumlu taşıyıcı sistemleri sayesinde kullanıldığı mekanlarda dekoratif ve şık görüntüler sergiler. Ürün bilgisi 60x60 plaka için noktasal aydınlatma çözümü taşyünü tavan i̇çin aydınlatma çözümleri. 15 mm kalınlığında, min.%95 bağıl nem dayanımına sahip,ts en iso 11654 e göre alpha w değeri min.0.60 olan, dnfw degeri min.31 ddb olan, ince delikli, beyaz boyalı taşyünü asma tavan plakası, t15'e sarkmali kenar bitişli asma tavan plakas

Post a Comment for "Taşyünü Tavan Aydınlatma"