Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Taşyünü Asma Tavan Hesaplama

Taşyünü Asma Tavan Hesaplama. Çiftli yay ile taşyünü asma tavan profile bağlanır. Bu yorum yazar tarafından silindi.

Asma Tavan
Asma Tavan from www.kardemmekanik.com.tr

Yukarıdaki hesaplama aracımıza 4000 yazdığınızda otomatik olarak almanız gereken. Metal asma tavan’da olduğu gibi bir profil üzerine yerleştirilerek tek tek döşemesi yapılır. Çünkü alan ne kadar geniş olursa kullanılacak olan ana taşıyıcı, uzun ana taşıyıcı, kısa tali taşıyıcı, l köşe profili, çelik dübel, alçıpan sarfiyat hesaplama çift yay ve askı teli sayısı da buna göre değişiklik göstermektedir.

Ayrıca taşyünü monte edilirken kullanılan galvanizli çelik askı takımları ve işçilik de işin içine katılarak ortalama bir fiyat verilmektedir.


Lütfen sol taraftaki menüden asma tavan analiz hesaplama yapmak istediğiniz uygulamayı seçiniz. T24 asma tavan taşıyıcı profil sistemi m2 malzeme sarfiyatı ve fiyat analizi. 60 cm aralıklar ile atılırsa , 1 m2 taş yünü asma tavan imalatında 0,70 adet olarak alınabilir.

Burmar yapı malzemeleri bursa knauf bayisi olarak hizmetlerine devam etmektedir.


Çünkü alan ne kadar geniş olursa kullanılacak olan ana taşıyıcı, uzun ana taşıyıcı, kısa tali taşıyıcı, l köşe profili, çelik dübel, alçıpan sarfiyat hesaplama çift yay ve askı teli sayısı da buna göre değişiklik göstermektedir. Alçipan asma tavan malzeme hesaplayici. Taşyünü asma tavan metraj hesaplama 10m2 hesap.

Taşyünü asma tavan metraj hesaplama için her yapı elemanının ayrı ayrı ölçülmesi ve bu ölçümlerin miktarlarının kaleme alınmasıdır.


Duvarlar boyunca ölçün ve 3 m katına yuvarlayın köşelere döşemek için duvar profili herhangi bir köşe gibi kesilebilir ve. Aslanlar taşyünü, metal, karolam analiz hesaplama programı www.aslanlaraluminyum.com midyat/mardi̇n. Alçı levha (alçıpan) asma tavanda m2'ye düşen yük:

Yukarıdaki hesaplama aracımıza 4000 yazdığınızda otomatik olarak almanız gereken.


20 kg/m2 iken beton tavanda m2'ye düşen sıva yükü: Ortalama malzeme fiyatı 2500tl ila 3000tl arası tutabilir. Tavan metrekaresini seçtikten sonra panel kalınlığını 10 mm 12 mm 15 mm olarak dilediğiniz şekilde seçtiğiniz takdirde, hesaplama.

Taşyünü asma tavan çiftli yay


Taşyünü asma tavan fiyatları öncelikle 1metre kare üzerinden hesaplanır. Bu durumda sadece karolam yada decon taşyünü plakalar lazım size. Tavanı iç mekâna uyumlu bir şekilde oturtmak ve bunun için malzeme tüketimini belirlemek.

Post a Comment for "Taşyünü Asma Tavan Hesaplama"