Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polisan Tavan Ultra

Polisan Tavan Ultra. Polisan tavan ultra 17,5 kg. 1920'li yıllarda tekstil sektöründe ticaret yapan bitlis ailesi, 1964 yılında kimya sektörüne girmiş ve polisan'ın temellerini atmıştır.

Polisan Duvar Boyaları Sayfa 2
Polisan Duvar Boyaları Sayfa 2 from www.hepsiburada.com

(5°c altında uygulama yapmayınız.) saten rulo ve fıça ile uygulanır. İnşaat grubu i̇ç cephe tavan boyası akrilik kopolimer bağlayıcı esaslıdır, mat ve pürüzsüz görünüşlü, su bazlı, kokusuz, teneffüs etme özelliği olan, kapatma gücü ve beyazlığı yüksek, kolay sürülebilen, fırça izi bırakmayan, sıçratma yapmayan, emülsiyon bazlı, plastik tavan boyasıdır. Beğenmediğiniz ürünü sorgusuz iade etme hakkınız bulunmakta olup güvenli ödeme sistemi sayesinde tüm kişisel ve finansal bilgileriniz güvence altında olmaktadır.

Firma, 1985 yılından bu yana boya üretimi yapmaktadır.


Polisan tavan ultra 10 kg. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. 1920'li yıllarda tekstil sektöründe ticaret yapan bitlis ailesi, 1964 yılında kimya sektörüne girmiş ve polisan'ın temellerini atmıştır.

Poli̇san tavan ultra 3,5 kg (220.01.009540) marka:


Polisan natura ultra tavan 10 kg 139,90 tl. (5°c altında uygulama yapmayınız.) saten rulo ve fıça ile uygulanır. 10 adetin üzerindeki siparişleri trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.

Kokusuz, teneffüs etme özelliği olan, kapatma gücü yüksek ve mat tavan boyasıdır.


Polisan boya sektörünün en geniş ürün yelpazesine sahip markalarındandır. Polisan natura ultra 10 kg tavan boyası ürününün. Naturel ultra tavan boyası 10 litre, akrilik kopolimer bağlayıcı esaslıdır, mat ve pürüzsüz görünüşlü, su bazlı, kokusuz, teneffüs etme özelliği olan, kapatma gücü ve beyazlığı yüksek, kolay sürülebilen, fırça izi bırakmayan, sıçratma yapmayan, emülsiyon bazlı, plastik tavan boyasıdır.

Polisan tavan ultra çok kötü.


Polisan kansai boya olarak 7.000’i aşkın satış noktası ile dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ve en yaygın boya markası konumundayız. Polisan tavan ultra 3,5 kg. Polisan ultra kapatıcı tavan boyası beyaz 1kg.

6 adet mağaza içerisinden ücretsiz kargo seçeneği ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin.


1 iş günü içinde gönderiyor. 3 adet mağaza içerisinden ücretsiz kargo seçeneği ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin. Polisan ultra tavan boyası 17,5 kg yeni üretim.

Post a Comment for "Polisan Tavan Ultra"