Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Led Aydınlatma Asma Tavan

Led Aydınlatma Asma Tavan. İç tasarımdaki tavan aydınlatması solo bir rol oynar: Led tavan armatürleri, tasarruflu ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunmasının yanı sıra, bulunduğu ortama yaydığı güçlü ışık ile de geniş kullanım alanına sahip.

Asma tavan spot ve led modelleri
Asma tavan spot ve led modelleri from www.fezamutfak.com

Tavan aydınlatma üniteleri % 10 ile % 100 oranları arasında kısılabiliyor, bu da uğultu ve vızıltı sorunlarından uzak bir kullanım fırsatı oluşturuyor. Led spot kare beyaz tavan aydınlatma armatürü sıvaüstü 18 watt. Bu ışıklar, aydınlatma verimliliğini ve ömrünü artırmaya yardımcı olan cob led paketleme teknolojisini kullanıyor.

Armatür, led aydınlatma, spotlar, sarkıt modeller, avizeler, alüminyum lamel asma tavan ya da lineer metal asma tavan gibi birçok aydınlatmayı tercih edebilirsiniz.


24 watt sıva üstü yuvarlak beyaz işık led panel tavan armatürü spot 189,99 tl %27 i̇ndi̇ri̇m 139,09 tl sepete ekle; Alüminyum, plastik, metal, cam , metal veya ahşap gövde malzemesinden tasarlanmış olabilmektedirler. Asma tavan led’ler ile odaların ve koridorların görüntüsünü bozmadan iç mekan aydınlatmasını daha az masrafla sağlamak mümkündür.

Kori̇dor asma tavan aydinlatm fi̇ki̇rleri.


Asma tavan led aydınlatma mekânlarınıza, alanlarınıza, evlerinize, işyerlerinize ve bürolarınıza derinlik, sonsuzluk, farklılık ve modernlik katar. Neden led aydınlatma tercih edilmeli? Bu ışıklar, aydınlatma verimliliğini ve ömrünü artırmaya yardımcı olan cob led paketleme teknolojisini kullanıyor.

Led spot kare beyaz tavan aydınlatma armatürü sıvaüstü 18 watt.


Asma tavan led lambalar sayesinde oda daha iyi aydınlatılır, ısınma ya da yıpranma söz konusu olmaz. Odanın ana aydınlatmasını oluşturur, mekânı modeller, rahat bir ışık “iklim” yaratır. Koridor, evlerimizde genellikle sadece bir geçiş ve ayrılma yeri olarak kabul edilen çok hafife alınmış bir ortamdır.

Trio tavan sistemleri, türkiye'ye ve dünyaya petek ve metal asma tavan üretmenin yanı sıra bir çok farklı sektöre uygun asma tavan modellerine sahiptir.


Bol çeşitli ürün tasarımlarıyla öne çıkan asma tavan led aydınlatma cihazlarının kullanım alanları da oldukça geniştir. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Mekanda sıva üzerinden geçen kablolar var ise bunları saklamak.

Led spot sıva altı ve sıva üstü olarak ikiye ayrılır.sıva altı olan modeller asma tavanlarda uygun şekilde açılan deliklere oturtulucak şekilde standart olarak üretilmektedir.sıva üstü ise asma tavan olmayan bölümlerde kullanıma uygundur dış kasası ile sabit tavana kolayca monte edebilir ve kullanabilirsiniz.


Asma tavan led aydınlatmaları dışında aydınlatma kullanımı asma tavanların içerisine yerleştirilen ve farklı bir dekorasyon unsuru olarak kullanılan led ışıklar zaman içerisinde kendi başına ayrı bir ışıklandırma. Led tavan armatürleri, tasarruflu ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunmasının yanı sıra, bulunduğu ortama yaydığı güçlü ışık ile de geniş kullanım alanına sahip. Tavan aydınlatma üniteleri % 10 ile % 100 oranları arasında kısılabiliyor, bu da uğultu ve vızıltı sorunlarından uzak bir kullanım fırsatı oluşturuyor.

Post a Comment for "Led Aydınlatma Asma Tavan"