Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Taşıma Sepeti

Kedi Taşıma Sepeti. Fakat seyahatiniz uzun sürecekse büyük kedi taşıma çantası tercih etmenizde yarar vardır. Kaliteli malzemelerden imal edilmiştir uzun yıllar kullanım ömrü.

Batık Tırnak Düzeltme Aparatı Maliyetten
Batık Tırnak Düzeltme Aparatı Maliyetten from www.maliyetten.com

Kedi taşıma sepeti modelleri, kedi taşıma sepeti özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile gittigidiyor'da! Şenyayla 5080 evcil hayvan kedi köpek taşıma sepeti yeşil. Kediler için özel olarak hasırdan üretilmiştir.

Sepetler Kategorisinde İlk Yardım Sepeti, Tüp Taşıma, Ekskavatör Sepeti, Forklift İnsan Taşıma, Yük / Malzeme Ve İnsan Taşıma Sepeti Çeşitlerimiz Mevcuttur.


Kedinizi veterinere götürürken, toplu taşıma araçlarına binerken taşıma kabı ve çantalardan yararlanarak rahat bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Kedi taşıma çantaları kategorimizdeki ürünler sayesinde kedinizi seyahate giderken ya da veterinere götürürken kullanabilirsiniz. Trixie hasır kedi evi ve taşıma sepeti 50 cm.

Astronot Kedi Çantası Oldukça Da Popülerleşmektedir.


Şenyayla 5080 evcil hayvan kedi köpek taşıma sepeti yeşil. (+90) 850 259 40 42 talep@bayrakcimetal.com.tr. Kabteks kedi taşıma sepeti iç minderi, pembe yıldız 25x45 cm.

Üst Kısmındaki Tutma Kolu Sayesinde Evcil Dostunuzu Dilediğiniz Gibi Taşıyabilirsiniz.


50 adetin üzerindeki siparişleri trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kapağı önden açılır ve hava almaya uygun plastik kafes şeklindedir. Jokerpetshop kedi ve köpek taşıma sepeti 30x30x48 cm renk çeşitlidir.

Evcil Hayvan Kedi Köpek Taşıma Sepeti Evcil Hayvan Kedi Köpek Taşıma Sepeti Hayvan Taşıma Sepeti Küçük Irk Köpekler Ve Bütün Irk Kediler Için, Taşıma Çantasıdır.


Köpek için bisiklet önü çantası olduğu gibi bisikletin arka tarafına takılan köpek çantaları da bulunmaktadır. Kedi taşıma sepeti modelleri, kedi taşıma sepeti özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile gittigidiyor'da! Kedilerimiz ve ufak ırk köpeklerimiz için üretilen bu ürün küçük dostlarımızla seyahat ederken, yürüyüş yaparken ve onları.

Stoğumuzda Olan Renkten Gönderim Yapılır;


Kaliteli malzemelerden imal edilmiştir uzun yıllar kullanım ömrü sunmaktadır. Sayfada bulunan filtreleme özelliklerini kullanarak ihtiyacınıza. Kedi taşıma sırt çantası fiyatları ve modellerini karşılaştırarak bütçenize göre bir plan yapabilirsiniz.

Post a Comment for "Kedi Taşıma Sepeti"