Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fahri Kur'an Kursu öğretici Maaşları

Fahri Kur'an Kursu öğretici Maaşları. 20 bi̇n ci̇vari fahri̇ kur’an kursu öğreti̇ci̇si̇ mağdur! Diyanet i̇şleri başkanlığı eğitim hizmetleri genel müdürlüğü tarafından il müftülüklerine gönderilen yazı ile 24 bin olan geçici kur'an öğreticileri sayısının 10 bine düşürüleceği açıklandı.

2018 Fahri Kur'an Kursu Öğretici ve İmam Maaşları Ne Kadar
2018 Fahri Kur'an Kursu Öğretici ve İmam Maaşları Ne Kadar from www.dingorevlileri.com.tr

Bunlara ek olarak kpss ve din hizmetleri alan bilgisi ( dhbt) puanı dikkate alınarak adaylar arasından kadro sayısının belirli bir katı kadar kişi diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından sözlü. Çoğunluğu üniversite mezunu hafız kadınlardan oluşan ve bin lira gibi cüzi miktarlarda maaş alan geçici kur'an kursu öğreticisi 14 bin. Çok net değil ama bin 300 lira gibi bir maaş alıyorlar ve aylık 8 ile 15 gün arasında da sigorta primleri yatırılıyor.

Bunlara ek olarak kpss ve din hizmetleri alan bilgisi ( dhbt ) puanı dikkate alınarak adaylar arasından kadro sayısının belirli bir katı kadar kişi diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından sözlü.


Bunlara ek olarak kpss ve din hizmetleri alan bilgisi ( dhbt) puanı dikkate alınarak adaylar arasından kadro sayısının belirli bir katı kadar kişi diyanet i̇şleri başkanlığı tarafından sözlü. Çünkü 7 ay ücret alabiliyoruz, 5 ay ücret almıyoruz. Çok düşük bir ücretle sözleşmeli ve kadrolu kur’an kursu öğreticilerinin yaptığı görevi icra eden geçici öğreticilere müjde cumhurbaşkanı erdoğan’dan geldi.

Fahri kuran kursu öğretici sayısı 2 yıl önce 20 bin iken, 2020 yılında bu sayı 2 binlere geriledi.


Bayan kur’an kursu öğretici olma şartları arasında aşağıda belirtilen mezuniyet esaslarından en az birine sahip olmak vardır. 2019 yili fahri̇ kur'an kursu öğreti̇ci̇ sinav yerleri̇ ve tari̇hleri̇ i̇lçeler / sinav yeri̇ / sinav tari̇hi̇ keçiören, akyurt, çubuk / keçiören / 20.05.2019 Tüm merak edilenler haberimizin detayında.

Fahri kur’an kursu öğreticisi olarak 4 yıldan beri çalışmamıza rağmen çalışma süremiz 2 yıl gözükmektedir.


Geçici kur’an kursu öğreticisi alım i̇lanı i̇lan i̇lgi :a) diyanet i̇şleri başkanlığı’nın kur’an eğitim ve öğretimine yönelik kurslar. Önceki dönemde diyanetten sorumlu başbakan yardımcımız bekir bozdağ'ın;'kur'an kursu öğreticilerini kesinlikle öğretmen yapacağız, bu konuda talimat verildi. Kur'an kursu öğreticisiyim.geçen ay ek ders tahakkuk cetveli hazırlayamadım.

İlimiz müftülüğüne bağlı ilçe müftülüklerinde 2018 yılı yaz kur’an kursları içingeçici öğreticiye ihtiyaç duyulan cami ve kur’an kurslarında ek ders ücreti karşılığı görevlendirilmek üzere diyanet i̇şleri başkanlığı kur’an eğitim ve öğretimine yönelik kurslar ile öğrenci.


Kuran kursu öğretmenleri ek ders ücreti alabilecek mi? Ile öğrenci yurt ve pansiyonları yönetmelik ve yönergesi. Ve kur'an kursu öğreticilerine yönelik diyanet akademisi kurulmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen yasa teklifi çalışmasını tamamladı.

Tam gün sigorta ve maaş.


En ücra köylere geçici öğretici ve vekil imamlar gönderiliyor aldıkları maaşın üçte birini de yol parasına. Kur'an kursu öğreticilerinin öğretmen statüsüne kavuşturulması için diyanet'in masasında bir çalışma yürütülüyor.” açıklamasının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen bu güne kadar atılmış bir adım. Oran olarak toplamda maaşları cok ufak farklılık gözetebilir fakat büyük oranda bu sekilde olacaktır.

Post a Comment for "Fahri Kur'an Kursu öğretici Maaşları"