Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dekoratif Ahşap Tavan Modelleri

Dekoratif Ahşap Tavan Modelleri. Tavan dekorasyonu yaşam alanın tarzını ve kalitesini. Aşağıda gördüğünüz gayet şık tasarlanmış “modern asma tavan modelleri” sizde yeni fikirler yaratabilir.

Cam Kaplama Modelleri, Cam Duvar Kaplama
Cam Kaplama Modelleri, Cam Duvar Kaplama from altinbolme.com.tr

Ayrıca dekoratif ızgaralar gibi modeller de buluyoruz : Evinizde modanın ev halini yansıyan dekoratif strafor duvar paneli tasarımına yer. Tavanların, evlerin beşinci duvarı olduğu sözünü çok duymuşsunuzdur.

Öyleyse, şaşırtıcı örneklerimizi görün ve sıkıcı yatak odası tavanınızı dönüştürmek ve ilginç rüya yatak odası yapmak için bir çözüm bulun


Dekorasyon dünyasına bir adım daha. Her bakımdan akıllı bir tercih olacaktır. Evinizde modanın ev halini yansıyan dekoratif strafor duvar paneli tasarımına yer.

Tüm bu asma tavanlar odaların dekorasyonuna uygun şekilde ahşap yapıda, beton ya da alçıpan şeklinde.


Geniş renk, model ve ebat yelpazesine sahip modellerin yanı sıra kurulum sırasında gerekli olan malzemeleri de sizlere sunan trendyol’da tavan kaplama yapıştırıcısı, kağıdı, kumaşı gibi ihtiyaç. Asma tavan modelleri 2022 senesi ile çeşidini arttırmaya devam ediyor, bununla birlikte yatak odalarında ağırlıklı olarak alçı asma ve ahşap asma tavan modelleri kullanılmaktadır.genellikle diğer modeller pek tercih edilmez. Yeni moda tavan dekorasyon fikirleri merhaba değerli evdekorasyontarz.com takipçileri yeni bir tavan dekorasyon makalesi ile daha huzurlarınızdayız.

Derinlikle oynamanıza izin veren çok açık tavanlar.


Tavan kaplama folyo, alüminyum, ahşap, cam ve benzeri malzemelerle dizayn edilerek ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verir. Asma tavan modelleri evimizin salon, oturma odası, koridor, mutfak ve banyo gibi farklı alanlarında tercih edilen en şık dekorasyon detaylarından bir tanesidir. Biz de söyleyelim de, tam olsun!

Lambrinin genişliği 12 cm uzunluğu 290 cm'dir ,sitedeki fiyatımız 12 cm eninde 1 metre uzunluğunda (12cmx100cm) birim fiyatımızdır.


Asma tavan modelleri ev için. Alçıpan asma tavan modelleri, tv ünitesi ve niş,kolon ve kirişler ile birleştirilerek dekorasyon da bir bütünlük sağlanabilir. Ahşap tavan modelleri arasında son derece modern ve estetik tavan örnekleri arasından seçtiğimiz örnekler size bu konuda ilham verebilir.

Ahşap desenden taş desene, geleneksel dokudan, hayvan figürlerine kadar çok çeşitli renk ve modele ulaşabilirsiniz.


Ana yatak odası asma tavan modelleri için kullanabileceğiniz pek çok yaratıcı fikir var. Deckon internet sitesinde ahşap asma tavan modellerini inceleyebilirsiniz. Aşağıda gördüğünüz gayet şık tasarlanmış “modern asma tavan modelleri” sizde yeni fikirler yaratabilir.

Post a Comment for "Dekoratif Ahşap Tavan Modelleri"