Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asma Tavan Cesitleri

Asma Tavan Cesitleri. Alçıpan asma tavan modelleri fiyatları için bize ulaşabilirsiniz. T avan pvc kaplama, 60×60 pvc asma tavan, asma tavan pvc, plastik asma tavan modelleri, banyo plastik asma tavan, plastik asma tavan çeşitleri, asma tavanlar, çok eski zamanlardan beri kullanılan fakat günümüzde olduğu kadar popüler olmayan, evimiz için harika dekorasyon ürünleridir.

Köpük Tavan Kaplama Bayraktar Dekorasyon
Köpük Tavan Kaplama Bayraktar Dekorasyon from www.bayraktardekor.com

Tavan sistemleri de geçmişten günümüze büyük değişiklikler göstermiş, zaman içerisinde birçok yeniliğe. Çok farklı ve modern asma tavan modelleri mevcuttur. Modern asma tavan modelleri ile en klasik ve basit bir oda dekorasyonu bile oldukça farklı bir hale getirilebilir.

Tavanlarda var ise kırık, çatlak ve hasarları mutlaka onarmalıyız.


Alçıpan asma tavan, metal asma tavan, gergi asma tavan, taşyünü asma tavan. Asma tavan modelleri uygulanan tavanlara, üst katlardan ses gelmesinin önüne geçilir ve gürültü kirliliğine engel olur. Alçıpan asma tavanlar iki adet alçı karton arasına bir tabakanın koyulması ile elde edilen yapılardan oluşturulur.

Mimari tasarıma ve özel zevklere uygun bir çok asma tavan türü saymak mümkündür.


Alçıpan desteği ile yapılacak olan işlemlerde birçok teknik ve tasarım çözümleri bulunur. Tüm detayları ile asma tavan uygulaması alçıpan tavan yada alçıpan asma tavan yapımı hakkında detaylı bilgiler bulunur. Çok farklı ve modern asma tavan modelleri mevcuttur.

Isı ve ses yalıtımı sağlamak, estetik bir görünüm elde etmek için uygulanan dekoratif bir tavan modelidir.


Bunların yapılabilmesi için oldukça usta birinden çözüm alınması gerekir. Her zevke uygun, bütçeyi sarsmayacak modeller gün geçtikçe çeşitlenmektedir. Yapılarda genellikle kötü ve hoş durmayan görüntüyü engellemek için tercih edilen bir tavan sistemidir.

Asma tavan çeşitlerinin türkiye’de en yaygın olarak kullanılan modeli alçıpan asma tavandır.


Asma tavan, kullanılan malzeme, yapımındaki teknikler sebebiyle birbirinden farklılık gösterebilir. Tavan sistemleri de geçmişten günümüze büyük değişiklikler göstermiş, zaman içerisinde birçok yeniliğe. Asma tavan modelleri alçıpan, vektörel, taşyünü, karolam, akustik, metal şeklindedir.

Eskiden sadece alçıpan ile yapılabilen bu yüzden de.


Yapılarda tavandaki kötü veya hos durmayan görüntüyü önlemek amacıyla asma tavan uygulamasına ihtiyaç duyulmustur. Modern asma tavan modelleri ile en klasik ve basit bir oda dekorasyonu bile oldukça farklı bir hale getirilebilir. Asma tavanlar, ana tavan zemini altında farklı ihtiyaçlar için montaj boşluğu sağlayan sökülebilir nitelikteki sisteme denir.

Post a Comment for "Asma Tavan Cesitleri"