Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Araba Cam Tavan

Araba Cam Tavan. Panoramik cam tavan aracın hem estetik duruşunu hem içerisindeki havayı değiştiren çok önemli bir parçadır. Cam tavanlar panorami̇k olarak daha güzel görüş ve geni̇ş i̇zleme i̇mkani sağlar.

Yeni Volkswagen Passat 2.0 TDI 240 HP 4Motion DSG test
Yeni Volkswagen Passat 2.0 TDI 240 HP 4Motion DSG test from www.youtube.com

Panoramik cam tavan son yıllarda üretilen otomobiller de yaygınca görülen bir tasarımdır. Aracım fabrika çıkışlı tavanı komple piano black plastik tavan. Opel grandland x cam tavan çatlaması.

Bir aracı değerli kılan en öneli şeylerin başında aracın üstün.


Cam tavanlar panorami̇k olarak daha güzel görüş ve geni̇ş i̇zleme i̇mkani sağlar. Otomobil almak isteyenlerin, ikinci elde tereddüt ettiği, sıfır araba alacaklar içinde bir seçenek olarak sunulan bu opsiyon oldukça kullanışlı ve keyifli…peki. İkinci el fiat stilo cam tavan için en iyi teklifleri bulun.

Ayrıca emniyet kemerinizi adam gibi taktığınız sürece yukarının cam veya kaporta olması çok farketmez.


Ayrıca mart ayında başlayan berlingo combi satın alanlara alarm park sensörü arabam.com > ticari araç > citroen > berlingo > 1.6 hdi̇ multispace Ayni zamanda cam tavanli araçlarda yolcu koltuğunda oturan mi̇safi̇rleri̇ni̇z si̇z araci sürerken etrafi keyi̇fle seyredebi̇li̇r. Öncelikli olarak aracın iyi kontrol edilmesi ve en uygun sunroof sisteminin seçilmesi gerekmektedir.

9 adet renault grand scenic 14.500 tl'den başlayan fiyatlarla.


Pekala (25.05.10 08:01:02 ~ 08:02:02) arabayı arada sırada takla atmak için alıyorsanız iyi bir seçenek olmayabilir, fakat yok ben adam gibi kullanırım derseniz tabiki cam tavan daha ferah olacaktır. Aynalarelektrikli far ayarları4 cam otomatikhız sabitleme (cruse control) absasr (anti. Vmz garage, vmzgarage, vmz tuni̇ng, body kit, cam filmi, araç kaplama, bursa body kit, bursa cam filmi, bursa araç kaplama, bursa cam tavan kaplama, bursa kaput kaplama

Ankara dan mersine ulaştığımda (6 saatlik) yolculuk sonucun da evin önüne park ettiğimde fark ettim.


Tavan orjinal ve az bir pay güneş yanığı mevcuttur. İkinci el renault grand scenic cam tavan için en iyi teklifleri bulun. Panoramik cam tavan özelliğine sahip pek çok araba mevcuttur.

Cam filmi çektirilecek araç istanbul cam filmi folyoart araç kaplama merkezine geldiğinde önce filmin tonuna siz değerli müşterimiz ile karar verilir.


Toz birikimi içeri su sızmasına neden olur. Mercedes c serisi c 200 kompessor avantgarde otm 2008 model siyah renk konya arabam. Yaklaşık 4 ay önce 2015 model opel corsa color edition cam tavanlı araç aldım.

Post a Comment for "Araba Cam Tavan"