Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alçı Tavan Göbek Modelleri

Alçı Tavan Göbek Modelleri. Günümüzde oldukça yaygın olarak tercih edilmekte olan tavan kaplama uygulamaları çeşitli kullanım alanı ve amacı doğrultusunda farklı seçeneklere sahip olmaktadır.ayrıca yalıtım konusunda sağlamış olduğu avantajlar sayesinde de gerek evlerde gerek ise çeşitli iş yerlerinde olmak üzere birçok alan için uygun kullanım imkânı. Ega grup alçı tavan modelleri ve.

alçı kemer modelleri
alçı kemer modelleri from www.kocaelikartonpiyer.com

Tam tavanın ortasında çok çeşitli desenlerde ve ebatlarda kullanılan, strafor, poliüretan, alçı, ahşap gibi malzemelerden üretilen kartonpiyer modelleri de dekoratif amaçlı kullanılır. Göbek modelleri, gaziantep asma tavan, asma tavan modelleri, gizli ışık, ısı yalıtım mantolama, söve, taş yünü, parke, tv ünite tasarım modelleri. Poluretan tavan lamba düz göbek modellerimiz poliüretan ve alçı olarak temin edebilirsiniz.

Asma tavan modelleri, en çok salonlarda kullanılıyor, ancak evlerin mutfak, hol, yatak odası ve çocuk odası gibi çeşitli odalarında da yaptırmak mümkün.


Spot led ışık, ışık bandı, ışık havuzu ve gizli ışık uygulamaları en çok istenen özelliklerden. Öte yandan, bu yazıda yer alanlardan herhangi biri gibi bir tavan tasarımı kuracaksanız, işte profesyonel bir uzmana ihtiyacınız olacaktır. Bizler yaşam alanınız için en uygun tavan lmba düz göbek modellerini sizin için tasarladık.

Evinize bir alçı tavan levhası monte etmek istiyorsanız, tüm ihtiyaç duyulan alan, doğru aletler, alçı özel levha ve belki de bir eğitim videosu.


2021 güncel fiyatlar için 7/24 iletişim numaralarımızı arayabilirsiniz. Sütunları yada ayakları birbirine üstten değişik şekillerde bağlayarak dekoratif görünüm sağladığımız kemer modelleri uygulamalarımız. Evinize uygulamak ve usta temini için ali ustayı arayabilirsiniz.

1 günde hızlı ve temiz montaj stropiyer kartonpiyer modelleri kolay ve eviniz kirlenmeden 1 günde montaj imkanı sunuyoruz.


Poluretan tavan lamba düz göbek modellerimiz poliüretan ve alçı olarak temin edebilirsiniz. Göbek modelleri, i̇htişam yapı dekorasyon, asma tavan, gizli ışık, ısı yalıtım mantolama, söve, taş yünü, parke, tv ünite tasarım modelleri. Görünüm olarak geleneksel alçı kartonpiyerlerden hiç bir farkı yoktur ve çok şık bir görünüm sunar.

Spotlu göbek çeşitlerinde desenine göre ışıklandırması yapılır.


Ayrıca hem işçilik, hemde malzeme temini için bizden fiyat teklifi alabilirsiniz. Alçıpan tavan modelleri kullanım amaçları her ne kadar dekorasyon olsa da yangına dayanıklı yüzeyler oluşturmak amacıyla da uygulanır. Spotlu göbek değişik tarzda, değişik modellerde her mekanlara uygun zengin ve modern görünümler sağlar.

Alçı motifli tavan göbek modelleri serisinin en güzel modelidir dwg çizimleriniz gerçeğe dönüştürülebilirz bizi aramanız yeterlidir çok şık.


Poliüretan göbek modelleri zevkinize en uygun tavan, göbek, kartonpiyer tavan çıta modellerini belirledikten sonra , tavan ölçülerinize en uygun ölçülerde kartonpiyer modeli ile uyumlu desenli ya da düz tavan göbek modelini uyguladıktan sonra dilerseniz tavan çıta modellerimizden konsept oluşturabilirsiniz. Spotlu göbek isteğe göre tasarlanıp çizimi yapılıp kalıp halinde profili ve kartonpiyer kalıp dökümü ile yapılmaktadır.evlerde özellikle salonlarda kullanılan spotlu göbekler dekorasyonunuz. Ega grup alçı tavan modelleri ve.

Post a Comment for "Alçı Tavan Göbek Modelleri"