Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Saat ücreti 2018

Usta öğretici Saat ücreti 2018. Gönüllü usta öğreticiler, gerekli koşulları taşımak kaydıyla, ücretli usta öğreticilerin görev ve sorumlulukları doğrultusunda ücretsiz olarak görevlendirilebilirler. Halk eğitim usta öğretici belgesi nasıl alınır, halk eğitimde usta öğretici nasıl olunur, usta öğretici kimdir, halk eğitim merkezleri usta öğretici başvuruları ne zaman yapılır, usta öğreticinin görevleri ve taşıması gereken vasıflar nelerdir.

VAN ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI 20172018
VAN ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI 20172018 from www.ucretliogretmenlik.com

Usta öğretici oryantasyon kursu halk eğitim merkezlerinde çalışan ya da çalışmak isteyen kadrolu usta öğreticiler, ücretli uzman ve usta öğreticiler için 2018 yılında yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile zorunlu hale getirilmiştir. En düşük ortalama 2 bin 500₺ dir. Usta öğretici görevlendirmesinde değişiklik yapıldı.

2022 yılında yükseköğretimde çalışanlar için ek ders ücreti ne kadar?


Halk eğitim merkezinde kurs açmak isteyen lise, ön lisans, lisans mezunları için başvurular devam ediyor! Alanında ustalık belgesi sahibi olanlar mesleki eğitim merkezleri tarafından düzenlenen usta öğreticilik kursuna (40 saat) katılarak başarılı olmaları durumunda usta öğretici belgesi. Halk eğitim usta öğretici belgesi nasıl alınır, halk eğitimde usta öğretici nasıl olunur, usta öğretici kimdir, halk eğitim merkezleri usta öğretici başvuruları ne zaman yapılır, usta öğreticinin görevleri ve taşıması gereken vasıflar nelerdir.

Madde 9'da bir yerde sekiz başka bir yerde on yazıyor.


Ücretli usta öğreticiler, bir mali yıl içerisinde 11 aydan fazla görevlendirilemez. Özel sektörde usta öğretici maaşları: Personeller haftada yaklaşık 40 saat ders vermektedir.

Ücretli usta öğretici olarak görev verilecek olanlara , bakanlıkça hazırlanan programa göre eğitim verilir.


Usta öğretici maaşları girilen ders günü, yeri ve saatine göre farklılık gösterir. Hayat boyu öğrenme kurumları yönetmeliği 11 nisan 2018 tarihinde resmi gazetede yayımlandı. Hafta da 40 saat derse giren bir usta öğretici ek ödemelerle beraber 3000 ile 3500 tl arasında maaş almaktadır.

Usta öğretici görevlendirmesinde değişiklik yapıldı.


Gece ve hafta sonu ücreti ise brüt 13,21 ₺, net 11,13 ₺ olacak. Saat 18:00’dan sonra başlayan kurslarda gece ek ders ücreti tarifesi uygulanır. Usta öğretici oryantasyon kursu halk eğitim merkezlerinde çalışan ya da çalışmak isteyen kadrolu usta öğreticiler, ücretli uzman ve usta öğreticiler için 2018 yılında yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile zorunlu hale getirilmiştir.

En düşük ortalama 2 bin 500₺ dir.


Usta öğreti̇ci̇ başvurulari süresi̇ uzatildi halk eğitimi merkezi müdürlüğünde 2018/2019 eğitim öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ders ücreti Bu yazımızda sözleşmeli, ücretli ve kadrolu usta öğretici nedir, ne iş yapar, nasıl olunur, belgesi nasıl nereden alınır, usta öğretici olmak istiyorum nasıl olurum gibi konularda detaylı bilgiler verdik. (1) ek ders ücreti karşılığında uzman ve usta öğretici görevlendirilmesinde;

Post a Comment for "Usta öğretici Saat ücreti 2018"