Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Hakları

Usta öğretici Hakları. Ücretli̇ usta öğreti̇ci̇ görevlendi̇rmesi̇nde aranacak şartlar: Kadrolu usta öğreticinin tanımı ve görevleri, kadrolu usta öğreticilerin sorunları, verilmeyen hakları, faaliyetleri, öğretmenler ile kadrolu.

Duyurular Arnavutköy Halk Eğitimi Merkezi
Duyurular Arnavutköy Halk Eğitimi Merkezi from arnavutkoyhem.meb.k12.tr

Usta öğreticilerin özlük haklarına ilişkin soru önergesi meclise sunuldu. Görevlendirmeler yüksek puan alandan başlamak üzere tercih sırasına göreyapılır. C) 18 yaşını doldurmuş olmak.

Okullarda ve kurumlarda (kültür merkezleri de dahil) görev yapan usta öğreticiler o okul ve kurumlardaki çalışmalarını gösterir puantajı okulun veya kurumun müdürüne kaşe ve i̇mzalı olarak onaylatacaklardır.


Gündüz yapılan brüt ders saat ücreti 20. Halk eğitim kadrosuz usta öğretici başvuru formu halk eğitim usta öğretici sözleşmesi Usta öğretici olmak için lisans mezunu olmanıza veya diğer başka şartlara gerek duyulmamaktadır.

17.09.2021 tarihinde web sitemizde yayınlamış olduğumuz usta öğretici başvuru sonuçları taslak listelerine yapılan itirazlar kurumumuzca değerlendirilmiş ve kesin sonuç listeleri oluşturulmuştur.


Bazı branşlarda usta öğretici başvurusu protokol kapsamında açılan kurslar açılan kuslar i̇lk yardım kursu 19 ekim oryantasyon ve hijyen kursları usta öğretici değerlendirme listesi (kesi̇n) 3 ekim hijyen kursu Ç) kamu haklarından mahrum bulunmamak. Bu belge ile halk eğitim merkezlerinde yarı zamanlı öğretmenlik yapılacağı gibi kadrolu öğretmenlik yapmak da mümkündür.

Önergede usta öğreticiler için kadro, prim ödenekleri, emeklilik hakkı, işsizlik ödeneği, izin hakları yer aldı.


En düşük ortalama 3 bin türk lirası ile sınırlandırılmıştır. Başvuru evrakları eksik olan usta öğreticilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. C) 18 yaşını doldurmuş olmak.

*usta öğreticilerin maaşı 4.420 liradan 5.634 liaya yükseldi.


1) resmî görevi bulunanlara haftada 10 saate, 2) resmî görevi bulunmayanlara haftada 40 saate, Usta öğreticilere kadro ve özlük hakları bakan selçuk'a soruldu. İlan yoluyla ücretli̇ usta öğreti̇ci̇ görevlendi̇rmesi̇nde aranacak şartlar şunlardir a) görev alacağı kursun öğretim programında belirtilen eğitici şartını taşımak.

Usta öğretici oryantasyon belgesi, belge sahibinin mesleğini farklı kişilere öğretebileceğini gösteren belgedir.


Nihai listelere aşağıda verilen linklerden ulaşabilirsiniz. B) türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak. 22 ağustos 2019 15:52 1452.

Post a Comment for "Usta öğretici Hakları"