Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

öğretici Ingilizce çizgi Film

öğretici Ingilizce çizgi Film. Çocuk şarkıları ve çizgi film. Uçan zebra tv | birçok farklı çizgi senaryo eşliğinde çocuklarımız hem eğlenecek hem de i̇ngilizce öğrenecek.

Çocuklar için İngilizceyi Geliştiren 10 İngilizce Çizgi
Çocuklar için İngilizceyi Geliştiren 10 İngilizce Çizgi from blog.cambly.com

Raindrop yağmur damlası eğitici öğretici çizgi film. Sürekli iyilik peşinde koşan maceracılarımız yağmur damlası, yağmur bulutu ve buz parçası'nın, insanlara ve doğaya kötülük yapma peşinde olan mikrop ve arkadaşları ile olan maceraları bu çizgi film serisinin ana konusudur. Peppa pig, internetteki en meşhur çizgi filmlerden biridir.

Çocuklar için en iyi öğretici çizgi film önerileri 2020 i̇ster kitap ister çizgi film gibi içerikleri çocuklara izlettirmeden önce detaylarına iyi hakim olmak gerekiyor.


Çizgi film izlemek çok eğlencelidir! Bu seri, maceralar eşliğinde çocuklara. İngilizce öğrenmek için en i̇yi 13 çizgi film 1.

Çizgi filmler, ingilizce şarkılar, eğitici, tama.


Sizin için çocuğunun i̇ngilizce öğrenmesine yardımcı olacak ve aynı zamanda eğlenmesini sağlayacak çizgi filmlerden bir liste hazırladık. Çizgi filmin baş rolünde martha ismindeki köpek karakter oynuyor. Haydi, yerine yerleş ve eğlenceli bir çizgi film bul!

Bunu birinci sıraya almamın sebebi bu çizgi filmin yapım amacı bol tekrarla çocuklara i̇ngilizce öğretmek.


Hepimizin bildiği limon ile zeytin’in bu mini çizgi dizisi 10 dakikalık 3 bölümden oluşmaktadır. Uçan zebra tv | birçok farklı çizgi senaryo eşliğinde çocuklarımız hem eğlenecek hem de i̇ngilizce öğrenecek. Çocuk şarkıları ve çizgi film.

Sürekli iyilik peşinde koşan maceracılarımız yağmur damlası, yağmur bulutu ve buz parçası'nın, insanlara ve doğaya kötülük yapma peşinde olan mikrop ve arkadaşları ile olan maceraları bu çizgi film serisinin ana konusudur.


İngilizce eğitici öğretici çizgi filmler; İngilizce günlük konuşma öğretici video; 52 bölüm her bölüm 15 dakika sürekli iyilik peşinde koşan maceracılarımız yağmur damlası, yağmur bulutu ve buz parçasının, insanlara ve doğaya kötülük.

Youtube üzerinden de kolayca erişebileceğiniz:


Peppa pig, internetteki en meşhur çizgi sinemalardan biridir. Pepe çizgi filmi eğitici öğretici çocuklar i̇çin video 2015. İngilizce öğretmek amacıyla yapılmış dizi, öğretmek istediği kelimeleri sık sık yazılı ve sözlü olarak tekrar ediyor.

Post a Comment for "öğretici Ingilizce çizgi Film"