Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Tırmalama Ipi

Kedi Tırmalama Ipi. Kedi tırmalama direklerinde sisal ipi kullanılır, ancak kediler gerçekten daha iyi parçalamaya izin veren sisal kumaşı tercih ediyor gibi görünmektedir. Kedi̇ tirmalama i̇pi̇ 4 mm 10 metre (ücretsi̇z kargo) 25,40 tl sepete ekle;

Kedi Tırmalama İpi Jut Halat 6 mm 10 Metre
Kedi Tırmalama İpi Jut Halat 6 mm 10 Metre from www.secalode.com

Karlıe tırmalamalı kedi oyuncağı 17x20x30cm. Kedi tırmalama i̇pi jut halat 6 mm 30 metre. Toplam 12 / 12 ürün.

Karlıe Koruyucu Kedi Tırmalama 30X44Cm.


Tırmalama, kedinizin ihtiyaçlarını karşılayacak durumda olmalı. Eastland kedi tırmalama top oyuncaklı. 64.00 tl 117.00 tl %22.

Yuvalı Hamaklı Kedi Tırmalama Tahtası Oyun Alanı 145 Cm Kırçıl.


Peyless kedi tırmalama ipi jut halat 6 mm 20 metre. Kedi tırmalama direklerinde sisal ipi kullanılır, ancak kediler gerçekten daha iyi parçalamaya izin veren sisal kumaşı tercih ediyor gibi görünmektedir. Lena pet açık kahve kedi tırmalama tahtası 52 cm.

Trixie Kedi Tırmalama Tahtası 'Jumbo' 17X70Cm Bej.


Noktaları, kedi tırmalama tahtası ile değiştirin; Bu nedenle ilgilerini çekmek gerekir. Karlıe tırmalamalı kedi oyuncağı 17x20x30cm.

Kedi Tırmalaması Ihtiyaçlarını Giderebilmek Için Standart Tasarımlardan Biri Silindir Şeklindeki Tahtalardır.


Genellikle 10 metre olarak satılırlar. Herkese merhaba kedimin tirmalama tahtasi küçük geliyordu bende baktim büyük tırmalama tahtalari biraz pahalı burdaki pet shoplarda bende kendim yapiyim dedim. • kedi tırmalama direkleri için sisal ipi ve sisal kumaşı.

Aksi Halde Tırmalamayı Kullanmakta Zorlanabilir.


Örneğin 71 cm uzunluğunda, 45cm’e 30cm tabana sahip bir tırmalama yetişkin bir kedi için ideal olabilir. Kedi tırmalama ile alakalı diğer ürünlerimiz ; Alfa tasarım kedi tırmalama ipi 4 mm x 25 metre.

Post a Comment for "Kedi Tırmalama Ipi"