Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Oryantasyonu Eğitici Eğitimi Kursu

Usta öğretici Oryantasyonu Eğitici Eğitimi Kursu. Çırak, kalfa ve ustaların eğitimi ile okullarda ve işletmelerde yapılacak mesleki eğitime ilişkin esasları düzenlemek. Usta öğretici oryantasyonu eğitimi almayanlara halk eğitim merkezlerinde görev verilmez.

Haberler
Haberler from catak.meb.gov.tr

Usta öğretici oryantasyon eğitimi sertifikasını satın almak için lütfen iletişime geçiniz. Eğitim danışmanlarımız detaylı bilgilendirme yapmak için en kısa sürede sizlere dönüş sağlayacaklardır. Sertifikanız adresinize kargo ile gelsin.

Kurs başvuruları komisyon tarafından i̇ncelenir ve kursa katılabilecek olanlar belirlenir.


Çevi̇ri̇m i̇çi̇ sinav duyurusu ve sinav vi̇deo tanitimi! Çevi̇ri̇m i̇çi̇ sinav duyurusu ve sinav vi̇deo tanitimi! İnternet sitemizden kursumuza online olarak başvur.

Halk eğitim merkezlerinde usta öğretici başvuruları, başvurulacak halk eğitim merkezine göre değişmektedir.genellikle usta öğreticilik başvuruları ağustos ve eylül aylarında alınmaktadır.


Sertifika üniversite onaylıdır.) 0546 937 46 33. Hemen ara 0532 131 15 33. Eğitime ait videolar ve dokümanlar uzaktan eğitim sistemine yüklenmiş olup, katılımcılar eğitim süresi içerisinde diledikleri gün ve saatlerde sisteme giriş yaparak eğitimlerini tamamlayabilirler.

Usta öğretici oryantasyon eğitimi sertifikasını satın almak için lütfen iletişime geçiniz.


11.04.2018 tarih ve 30388 sayılı mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği hayat boyu öğrenme kurumlari yönetmeli̇ği̇, usta öğreticilerin görevlendirilmesi, görev ve sorumlulukları bölümü, 9. Usta öğretici oryantasyon eğitimi kursu sınav soruları usta öğretici oryantasyon eğitimi kursu sınav soruları ve cevapları. Halk eğitim merkezlerinde usta öğretici olarak görev almak i̇steyenlerden i̇stenilen belgeler.

Genel, kampanyalı eğitimler, kişisel gelişim eğitimleri etiketler:


Usta öğretici oryantasyon eğitimi hemen satın al, uzaktan eğitim sistemi i̇le evinizden eğitimi tamamlayın, sertifikanızı adresinize kargo i̇le gönderelim (not: Alan uzmanı akademisyenler ya da bu konuda hizmet içi eğitimler veren uzmanlar/ öğretmenler, 2. Usta öğretici oryantasyonu eğitici eğitimi kursunu baarıyla tamamlamı olanlar, 3.

Usta öğretici oryantasyon eğitimi sertifika kursu, internet ortamında uzaktan eğitim yöntemiyle verilmektedir.


1 ay / 40 saat. Usta öğretici oryantasyon eğitimi kursu. Usta öğretici kursu sınavı soruları.

Post a Comment for "Usta öğretici Oryantasyonu Eğitici Eğitimi Kursu"