Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Değerlendirme Formu

Usta öğretici Değerlendirme Formu. Ücretli usta öğretici değerlendirme formu: Yeni yönetmeliği, eklerini (değerlendirme formu vb) ve değişiklikleri görmek için tıklayın.

Kadrosuz usta öğreticilerin görevlendirmelerinde puanlar
Kadrosuz usta öğreticilerin görevlendirmelerinde puanlar from www.memurlar.net

Görevlendirmeler yüksek puan alandan başlamak üzere tercih sırasına göreyapılır. Bu bölümdeki puanlardan sadece biri geçerlidir. Kurs alanında eğitim alanında hizmet / i̇ş deneyimi ek puan alanında kurs açanlar kurs alanında eğitim durumundaki puanları alırlar.

(9) başvuruların değerlendirilmesine ilişkin hususlar şunlardır:


Eğitim öğretim yılı içinde hiçbir şekilde görev verilmeyeceği şartlarını kabul ediyorum. 0242 332 12 51 fax: Usta öğretici başvuru değerlendirme formu (formu komisyon değerlendirmede dolduracaktır.) sağlık raporu her kurum için basılı olarak hazırlanmış olan başvuru formundaki tüm bilgiler doldurulur.

Kurs alanında eğitim alanında hizmet / i̇ş deneyimi ek puan alanında kurs açanlar kurs alanında eğitim durumundaki puanları alırlar.


Ücretli usta öğretici değerlendirme formu: Başvuruların değerlendirilmesine ilişkin hususlar şunlardır: Halk eğitim merkezlerinde usta öğretici başvuru belgeleri.

En fazla 65 puan (alanında doktora) alınabilir.


Usta öğretici görevlendirmesinde değişiklik yapıldı. Usta öğreticiler bu formda oluşan puanlara göre il/ilçe milli eğitim müdür yardımcısı/şube müdürü başkanlığında kurulacak komisyon tarafından görevlendirilecektir. Lisans mezunu olanlar 40 puan alır.

Bu bölümdeki puanlardan sadece biri geçerlidir.


Yeni kurs talebi olması hâlinde, sıralamada bulunan ücretli usta öğreticilerden görevlendirme yapılır. Aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurarak ustaöğreticilik değerlendirme puanınızı ücretsiz ve kolayca öğrenebilirsiniz. Görevlendirmeler yüksek puan alandan başlamak üzere tercih sırasına göreyapılır.

Usta öğretici görevlendirmeleri ile ilgili, usta öğretici değerlendirme formu geliştirilmiştir.


(9) başvuruların değerlendirilmesine ilişkin hususlar şunlardır: Futbol kursuna antrenörlük belgesi ile başvurmuş bir kişi, alan dışı kamu yönetimi lisans mezunu da olup, kamu yönetimi lisans diplomasını yüklediğinde ek 4 puan. Alanında ustalık belgesi sahibi olanlar mesleki eğitim merkezleri tarafından düzenlenen usta öğreticilik kursuna (40 saat) katılarak başarılı olmaları durumunda usta öğretici belgesi almaya hak kazanır.

Post a Comment for "Usta öğretici Değerlendirme Formu"