Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Belgesi Başvuruları 2019

Usta öğretici Belgesi Başvuruları 2019. Usta öğreti̇ci̇li̇k belgesi̇ ustalık belgesi sahibi olup mesleki eğitim merkezlerine başvuru yaparak i̇ş pedagojisi kursunu başarı ile tamamlayanlara usta öğreticilik belgesi verilir. Mamak halk eğitim merkezi usta öğretici başvurusu 1 eylül 2020 i̇le 16 eylül 2020 tarihlerinde alınacak.

ALTINÖZÜ ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI 20182019
ALTINÖZÜ ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI 20182019 from www.ucretliogretmenlik.com

Usta öğretici belgesi başvuru şartları ve gerekli belgeler ustalık belgesi veya i̇şyeri açma belgesi olanlar usta öğretici eğitimine başvurabilir. Son olarak sınav yapılarak kurs bitirilir. Ustalık yeterliğini kazanmış olanlar bakanlıkça açılacak iş pedagojisi kurslarını başarıyla tamamladıkları takdirde kendilerine usta.

Başvuru i̇çin belgelerinizle birlikte başvuruda bulunacağınız halk eğitim merkezine şahsen başvurun.


1) ücretli usta öğretici başvuru formu, 2) nüfus cüzdanı fotokopisi, 3) fotoğraf (1 adet) 4) askerlik durum belgesi, 5) sabıka kaydı, 6) bakanlıkça hazırlanan programa göre verilen eğitim belgesi veya pedagojik formasyon belgesi, 7) değerlendirme formundaki puana esas olarak aşağıdaki tabloda belirtilen belgeler Usta öğretici kursu i̇çin mesleki eğitim merkezine başvuruda bulunmak i̇çin kullanılabilecek örnek başvuru formunu görüntüleyebilir ve i̇ndirebilirsiniz. Usta öğretici belgesi başvuru şartları ve gerekli belgeler ustalık belgesi veya i̇şyeri açma belgesi olanlar usta öğretici eğitimine başvurabilir.

Usta öğretici kursu sınavı soruları.


Yeterli sayıda başvuru (20 kişilik grup) oluştuğunda kurs açılır. Ustalık yeterliğini kazanmış olanlar bakanlıkça açılacak iş pedagojisi kurslarını başarıyla tamamladıkları takdirde kendilerine usta. Fakat usta öğretici olmak için başvuru yaptığınızda, lisans veya yüksek lisans yapmış olmanıza, ustalık belgesi sahibi olup olmadığınıza, deneyiminize ve diğer belgelere bakılmaktadır.

(1) kurs açılacak alanda, kurumda ve kurumun bulunduğu eğitim bölgesinde yeterli sayıda.


Ben de halk eğitim usta öğretici belgesi olmadan işe almadığını , siz de belge verebilmek için. Usta öğreti̇ci̇li̇k belgesi̇ ustalık belgesi sahibi olup mesleki eğitim merkezlerine başvuru yaparak i̇ş pedagojisi kursunu başarı ile tamamlayanlara usta öğreticilik belgesi verilir. Mesleki eğitim merkezlerinden usta öğretici belgesi almak i̇çin yapılacak başvuruda başvuru dilekçesiyle birlikte ustalık belgesi aslı ve fotokopisi, 3 adet fotoğraf,.

Usta öğretici kursu i̇çin mesleki eğitim merkezlerine yıl boyunca başvuru yapılabilir.


İşyeri sahiplerine ustalık, kalfalık ve usta öğretici belgesi vermek. Yeterli sayıya ulaşıldığında ise merkezi eğitim merkezlerince kurslar açılır. Tekirdağ çorlu halk eğitim merkezi usta öğretici başvuruları.

Son olarak sınav yapılarak kurs bitirilir.


(3308 sayılı mesleki eğitim kanunu madde 31: Usta öğretici başvuru formunu indirmek için tıklayınız. Ders ücreti karşılığı görevlendirme şartları.

Post a Comment for "Usta öğretici Belgesi Başvuruları 2019"