Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Başvuru

Usta öğretici Başvuru. Mezuniyet türü (eğitim gördüğünüz ve mezun olduğunuz okul, bölüm; İlkokul, ortaokul, lise, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumu, ön lisans, lisans.

20212022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI
20212022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI from derikhem.meb.k12.tr

Öğrenim belgesi ( diploma veya okul çıktı belge sureti, kurs sertifika suretleri) nüfus cüzdanı fotokopisi Usta öğretici başvuru onay takip girişi(daha önce yapmış olduğunuz başvuru takibi için bu seçeneği kullanın.) beyoğlu halk eğitimi merkezi müdürlüğümüz tarafından, merkez ve merkeze bağlı köylerde açılacak olan kurslarda ihtiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere, geçici sigortalı usta öğretici başvuruları alınacaktır. Meslek lisesi öğrencilerinin staj yapacağı i̇ş yerlerinde usta öğretici belgesi bulunmalıdır.

Ustalık yeterliğini kazanmış olanlar bakanlıkça açılacak iş pedagojisi kurslarını başarıyla tamamladıkları takdirde kendilerine usta.


Çıraklık sistemine kayıt olmak i̇steyen öğrencilerin çalışacakları i̇ş yerlerinde usta öğretici belgesi bulunması zorunludur. Birden fazla alanda başvuru yapmak isteyenler her alan için ayrı ayrı başvuru yapacaklardır. Öğrenim belgesi ( diploma veya okul çıktı belge sureti, kurs sertifika suretleri) nüfus cüzdanı fotokopisi

Usta öğretici başvurusu seçtiğinizde karşınıza gelecek sayfada doldurmanız gereken bilgileri adım adım ve doğru şekilde girmeniz gerekmektedir.


Açılan sayfada başvurular ardından usta öğretici başvurusu başlığına tıklanır. Usta öğreticilik başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? Usta öğretici başvuru onay takip girişi(daha önce yapmış olduğunuz başvuru takibi için bu seçeneği kullanın.) beyoğlu halk eğitimi merkezi müdürlüğümüz tarafından, merkez ve merkeze bağlı köylerde açılacak olan kurslarda ihtiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere, geçici sigortalı usta öğretici başvuruları alınacaktır.

Mesleki eğitim merkezlerinden usta öğretici belgesi almak i̇çin yapılacak başvuruda başvuru dilekçesiyle birlikte ustalık belgesi aslı ve fotokopisi, 3 adet fotoğraf, kimlik aslı ve fotokopisi i̇stenir.


3 eylül 2020 13:34 3468. Halk eğitim merkezleri, mesleki eğitim merkezleri yada meslek liselerinde usta öğretici olarak çalışmak i̇steyenlerde bulanması gereklidir. Usta öğretici başvuru sonuçları ekim ayında tamamlanarak i̇lan edilir.

Başvuru sahibi tüm işlemlerin doğru ve kuralına uygun yapılmasından kendisi sorumlu olacaktır.


Usta öğreticilerin halk eğitimi merkezlerine başvuru süreci about press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new. İlkokul, ortaokul, lise, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumu, ön lisans, lisans. (3308 sayılı mesleki eğitim kanunu madde 31:

Belirtilen tarihlerden sonra başvurular kabul edilmeyecektir.


Halk eğitim merkezi usta öğretici başvuruları ağustos ve eylül aylarında alınmaktadır. Halk eğitim merkezleri usta öğretici başvuru tarihleri eylül aylarında alınmaktadır. Usta öğretici başvurusu nasıl yapılır?

Post a Comment for "Usta öğretici Başvuru"