Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

öğretici Ingilizce Oyunlar

öğretici Ingilizce Oyunlar. Eğlenceli ve eğitici ingilizce kelime oyunları. “the little red hen” little red hen found a grain of wheat.

Editör Yayınları 7.Sınıf VİP İngilizce Hızlı Konu Anlatımı
Editör Yayınları 7.Sınıf VİP İngilizce Hızlı Konu Anlatımı from www.birkitapcim.com

Bu oyunları oynarken i̇ngilizce pratiğine odaklanmanın yanı sıra, i̇ngilizce becerilerine uygun bir. İngizlizce eşyaları alttaki adının üserine çekip bırakın.i̇yi eğlenceler. Ir.oyunda farklı kategorilerden yüzler soru bulunmaktadır,iyi eğlenceler dileriz.

After a while it grew up yellow and ripe.


Not all of the books are instructive. This book is both interesting and instructive. “not i,” said the cat.

Çocuklar eğitsel zeka oyunu ve sanal öğretmenle i̇ngilizce öğrenmeye 3 yaşından itibaren başlayabilirler, ancak en verimli öğrenme dönemi 5 ve.


“then i will,” said little red hen. Bu oyunda sana altı harf verilir ve bu harflerden kaç tane kelime yazabileceğini bulman gerekiyor. Buddy çocuğunuzun telaffuzunu dinler ve eğer gerekiyorsa düzeltir, i̇ngilizce kelime öğrenme fırsatı sunar ve böylece çocuğunuz ana dili i̇ngilizce olanlarla kolayca anlaşabilir.


İşte bu yüzden, senin için en iyi ve en eğitici i̇ngilizce oyunları seçtik. İngilizce öğrenmek için çok fazla para harcayarak bir kursa yazılmana, saatlerce bir sınıfta oturup sıkıcı derslerle uğraşmana ya da ders programlarına uymana gerek yok. Oyun oynama sürecinde mecburen i̇ngilizceye maruz kalırsınız ve tek yapmanız gereken oyunu oynarken i̇ngilizceyi aktif olarak kullanmaya çalışmaktır.

Eğlenceli ve eğitici ingilizce kelime oyunları.


Öğretici, eğitici, zeka gelişimine katkısı olan, matematik oyunları, ingilizce kelime oyunları veya yarışmaları gibi birbirinden güzel oyun sizleri bekliyor. İngilizce kelime oyunları ve i̇ngilizce kelime bulma oyunu şeklinde hazırladığımız interaktif oyunlarımız özellikle 2. Bu becerilerin aktarılabilir olduğunu gösteren güçlü ve önemli sonuç araştırmaları bulunmaktadır.

Busuu ile günde 10 dakikada, eğlenerek i̇ngilizce öğren!


Oynamak istediğiniz kelime grubunu seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Efsane i̇ngizce kelime oyunu örneklerini oynamak ve kelime bilginizi geliştirmek için hemen tıkla! Pragmatic pragmatical instructive, instructional, educational, didactic preceptive informative instructional

Post a Comment for "öğretici Ingilizce Oyunlar"