Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eğitici Ve öğretici Oyunlar Oyna

Eğitici Ve öğretici Oyunlar Oyna. Bu eğitsel oyunlar ile çocuğun görselleştirme, görsel dikkat, akıl yürütme yetenekleri gelişir. Sınıflar fen dersi eğitici oyunlar kategorisinde oynayabileceğiniz oyunumuz fen oyunları ile öğrenmeyi daha keyifli hale getirir.

MEB OYUN Eğitici Oyunlar Devpost
MEB OYUN Eğitici Oyunlar Devpost from devpost.com

Toplama çıkarma çarpma bölme oyunu seviye 3. Ve 3.sinif üstün yetenekli̇ öğrenci̇! Görsel ve bilişsel hafızanı güçlendir.

Eğitici ve öğretici fen oyunları ders oyunları olarak öğrencilerin kavramasını kolaylaştır.


Görsel ve bilişsel hafızanı güçlendir. Yetişkinler için de kağıt oyunları, sudoku oyna, mahjong oyna, satranç oyna, bubble oyunları, çiftlik ve zeka oyunları ile eğlenceli zamanlar sizi bekliyor. Hayvan bulmaca hayvan bulmaca oyunu en yeni ve güzel oyunlar arasına eklendi.

Çoçuğunuzun okul öncesi eğitiminde kullanacağınız ilk kelimeler, ilk ingilizce öğrenim setleri, doğayı tanıması için hazırlanan oyunlar, hepsi dinootoys'un uygun fiyat seçenekleriyle.


Dünyanın en zor oyunu 2. Alfabe, bellek, mantık, bulmaca, boya. Hafıza, mantık, bulmaca, labirentler, sudoku.

Alfabe ksilofonda gelen harflere hızlı hızlı basarak müzik oluşturun.müzik ve harf eğitimine yardımcı bir oyundur.


Bu eğitsel oyunlar ile çocuğun görselleştirme, görsel dikkat, akıl yürütme yetenekleri gelişir. Oyunu öğrendikten sonra karşımıza çıkan rakipler ile satranç oynuyoruz. Çocuklar için tasarlanan bu eğitici oyun ile çocuğun kısa süreli bellek, görsel dikkat, adlandırma yetenekleri gelişir.

Oyunda karşımıza bir satranç tahtası çıkıyor.


En güzel eğitici öğretici oyunlar oyna. Öğretici satranç, hepimizin sevdiği satranç oyununun elektronik ortama taşınması ile ortaya çıkan eğlenceli bir zeka oyunu. Sitemizde meb oyun oyunları yanı sıra interaktif testler,matematik oyunları,bulmacalar,kelime oyunları,strateji,zeka vb.

Mentalup sözel zeka oyunları çocuğunuzun kelime bilgisini, kelime akıcılığını ve kavramlaştırma yeteneğini geliştirerek sözel zeka gelişimine yardımcı olur.


Zeka oyunları kategorisinden zeka geliştiren, akılları zorlayan, eğitici ve öğretici en güzel mantık oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Bu sayfada zeka oyunları oyna bedava iq egzersizi yap veya mentalup uygulamasını ücretsiz. Eğitici öğretici bilgilendirici ücretsiz online ders oyunları okulöncesi ilköğretim lise derslerinin oyunları.

Post a Comment for "Eğitici Ve öğretici Oyunlar Oyna"