Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chinchilla Kedi Sarı

Chinchilla Kedi Sarı. Saf beyaz ve krem renkleri, sahiplenirken çok tercih edilir. Kendini yastık zanneden bir kedi türüdür.

Scottish Fold / scottish fold ücretli kedi sahiplendirme
Scottish Fold / scottish fold ücretli kedi sahiplendirme from www.kediajans.com

Sarmanlar cins değil, tekir kedilerin bir türüdür ve çok benzerlik gösterirler. Chinchilla kedisinin genellikle sarı, kahve ve yeşil tonlarında olan gözlerinin etrafı, sürme çekilmiş gibidir ; Seçiniz aldatıcı / aslı olmayan i̇lan uygunsuz i̇lan hatalı telefon hatalı fiyat yanlış fotoğraf yanlış kategori i̇lan sahibine ulaşılamıyor ürün satılmış / sahiplendirilmiş i̇lan.

Hem Çok Minnoş, Hem De Uysal Kedi Istiyorsanız, Tiffanie Kedisi’ni Sahiplenebilirseniz.


İran kedilerinin özellikleri ve bakımı ile ilgili bilgileri bu videomda bulabilirsiniz. Satılık chinchilla cinsine ait sevimli bir dost arıyorsan veya kendin ilan oluşturmak istiyorsan, en güvenli adres patibul seni bekliyor! Büyük buruna ve yüz yapılarında diğer cinslere göre farklılıklara sahiplerdir.

Bir Kedinin Sarı Sıvı Kusması, Karaciğer Tarafından Üretilen Ve Yeşil Veya Kahverengi De Olabilen Bir Salgı Olan Safra Kustuğu Anlamına Gelmektedir.


Bu göz şekli, ona benzersiz bir güzellik katmaktadır. Sahiplendirme şekli şehirler arası teslim & elden sahiplendirme. Sevimli chinchilla yavrularımız artık kuru mama yiyor.

Chinchilla Kedisi, Köken Itibariyle İran Kedisi’nin Bir Türüdür.


Eşsi̇z güzelli̇kte sari chi̇nchi̇lla #101823. Sabah bir bakarsınız halının üstüne. Kendini yastık zanneden bir kedi türüdür.

Chinchilla Kedisinin Ismi Aynı Isimli Bir Kemirgenden Geliyor, Bu Ismin Verilmesinin Sebebi Tüylerinin Renginin Ve Yumuşaklığının Bu Sevimli Kemirgen Hayvana Benzemesi.


Chinchilla kedilerimiz yeni sahiplerini bekliyor. It is dictionary that i edited. Enter the email address you signed up with and we'll email you a reset link.

İran Kedisi Sahiplenmek Istiyorsanız Önce Bu Videoyu Izleyin Sonra Ka.


Aşırı derecede sevgi dolu bir kedi olduğu için en uysal kedi cinsi listesinde yer alır. Yüzleri genellikle iran kedisi kadar basık değildir. Prenses/prens gibi davrandığı için oldukça hassas ve kibardır 😹 her yaş grubuyla anlaşır ve herkese kendini sevdirmek için elinden geleni yapar.

Post a Comment for "Chinchilla Kedi Sarı"