Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Maaş

Usta öğretici Maaş. Haftada 40 saatten fazla mesai yapan halk eğitimde öğretmen maaşları 2.000 tl ile 3.000 tl arasındadır. Kadrolu puantaj takibi yapabilir ve kbs yükleyebilirsiniz.

FPBtr Öğretmenlerine Ara Tatilde 18 Saat Ücret Ödenir mi
FPBtr Öğretmenlerine Ara Tatilde 18 Saat Ücret Ödenir mi from haber.webdeogren.com

Bizler vasıfsız değiliz biraz kendmize güvenmemiz gerekmiyormu ? Burada haftalık 40 saat ders ve hesabı yapılan ay 4. Usta öğretici maaşları ne kadar?

Usta öğreticinin verdiği ders saati ile meb tarafından belirlenen miktar çarpılarak usta öğretici maaşı kolayca hesaplanabilir.


Bu yazımızda kadrosuz usta öğretici ders ücreti, ne kadar ücret alır, ne kadar maaş alır, saat ücreti ile ücretlerine zam geldi mi hakkında detaylı bilgiler. Usta öğretici maaşları girilen ders günü, yeri ve saatine göre farklılık gösterir. Usta öğreticiler kadrolu veya sözleşmeli olarak çalışabilirler.

Usta öğreticiden eğitimci olmaz diyenleri önemsemeyin.


2020 ocak ayından itibaren usta öğretici kadar maaş alacak? Şuanda ek ders ücreti 21,50 türk lirası civarlarında olup bir haftada 40 saatlik görevlendirme yapılacak bir usta öğretici maaşı aylık olarak; Ücretli usta öğretici maaşları ek ders saati ücreti üzerinden hesaplanır.

Bizler vasıfsız değiliz biraz kendmize güvenmemiz gerekmiyormu ?


Haftada 40 saatten fazla mesai yapan halk eğitimde öğretmen maaşları 2.000 tl ile 3.000 tl arasındadır. Usta öğretici maaşı o sene için verilmiş olan ders başı ücreti ile usta öğreticinin girmiş olduğu ders saatinin miktarı birbiriyle çarpılarak. Usta öğretici olarak çalışan kişiler ortalama 3,500 tl maaş almaktadır.

Usta öğretici maaşları saat başı ödeme yöntemine göre olmaktadır.


Eğitim vereceğiniz kurum, eğitim vereceğiniz alan (branş) yanı sıra çalışma şekliniz (kadrolu, sözleşmeli, ders saatine dayalı) olarak birçok etken. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. Usta öğretici maaşı 2022 kaç para oldu ocak zamlı yeni maaş.

Usta öğretici, ücretli, emekli öğretmen bodro hesaplama.


Yıl sonu enflasyon farkının açıklanması ile. Saat 18:00’dan sonra başlayan kurslarda gece ek ders ücreti tarifesi uygulanır. Sizler de usta öğretici mesleği hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Post a Comment for "Usta öğretici Maaş"