Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paslı Kedi

Paslı Kedi. Ancak benekleri daha az belirgindir ve rengi atmış, soluk bir izlenim bırakır. Mammal species of the world (v3, 2005) link:

En Fazla 41 Santimetre Büyüyebilen Dünyanın En Küçük
En Fazla 41 Santimetre Büyüyebilen Dünyanın En Küçük from listelist.com

40 santimetre boyu ve 20 santimetre uzunluğundaki kuyruğuyla sevimli bir yavru kediye benzeyen paslı kedi, yağmur ormanlarını yaşam alanı olarak. All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; Paslı kedi 40 cm'lik gövde boyu ve 20 cm kuyruk uzunluğu ile en küçük kedilerdendir.

Bu Sayfa, Hiçbir Yayıncıya Ve Denetime Tabi Olmayan, Editoryal Dallamalıktan Uzak,.


Bbc tarafından görüntülenen 'paslı kedi' türü dünyanın en küçük vahşi kedisi olma özelliğini taşıyor. The back and sides are covered by rusty brown spots. Pasli kedi̇si̇,paslı kedi veya kızıl benekli kedi (prionailurus rubiginosus) küçük bir yaban kedisidir.

All Structured Data From The File And Property Namespaces Is Available Under The Creative Commons Cc0 License;


Files are available under licenses specified on their description page. On farms, cats help reduce the vermin population (rats, mice, and other small, destructive animals). 1,825 likes · 2 talking about this.

685 Likes · 1 Talking About This.


Hindistan ve sri lanka'da yaşamlarını sürdürüyorlar. Paslı kedi 40 cm'lik gövde boyu ve 20 cm kuyruk uzunluğu ile en küçük kedilerdendir. 40 santimetre boyu ve 20 santimetre uzunluğundaki kuyruğuyla sevimli bir yavru kediye benzeyen paslı kedi, yağmur ormanlarını yaşam alanı olarak.

Ancak Benekleri Daha Az Belirgindir Ve Rengi Atmış, Soluk Bir Izlenim Bırakır.


Banyan'a benzeyen avustralya'ya özgü bir süs ağacı. Wikispecies has an entry on: Cats will kill and eat small mammals, birds, fish, frogs, lizards, and snakes.

The Coat Of The Sri Lankan Subspecies Is Less Gray And Has More Of A Russet Color.


Bengal kedisi ile yakın akraba olan tür, sri lanka ve hindistan'da yaygın olarak görülebiliyor. The latest tweets from @samiiyusufff Prionailurus rubiginosus rubiginosus, prionailurus rubiginosus phillipsi.

Post a Comment for "Paslı Kedi"