Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meb Oyun öğretici

Meb Oyun öğretici. Eğlenceli olduğu kadar öğretici olan oyunumuzda karakterinizi yağmurdan korumaya çalışacaksınız.oyunumuzda farenizi kullanarak malzemeleri doğru bir şekilde yerleştirerek kötü kalpli bulutun yağmurundan kahramanımızı korumalısınız.eğer onu koruyabilirseniz sonraki. Asıl soru ise hangi oyunların meb oyunu olarak geçtiği.

MEB’in Yasaklamadığı Oyunlar MEB Oyun [2020] Bordo
MEB’in Yasaklamadığı Oyunlar MEB Oyun [2020] Bordo from bordoklavyeli.net

Yeni meb oyun gerçek dünyadan ve özellikle çocukların dünyalarından uzak oyunlar değillerdir. Siz de yazımızdan yaralanarak tüm meb oyunlarını bulabilir nası oynandığını takip edebilirsiniz. Çocuklar ve oyuncular bu oyunlarda fazla abartılı olmayan sıradan denilebilecek gerçekçi görevleri yapmayı hedeflerler.

[ortalama puan 3.06, puanlayan kişi sayısı 183] açıklama :


Oyun tarafından gösterilen park etme yerlerine arabanızı park ediyorsunuz. Mentalup'ın eğitsel ve eğitici oyunları ile siz de çocuğunuzun görsel zeka gelişimine destek olun. Sinir küpü 4 oyununda boştaki küpü yerine düşürmeden taşımaya çalışın.

Topun deliğe girmesi için gerekli yolu kurmaya çalışın.


Tahtalar arasında aşağı inme, zıplama, ateş etme ve bomba atma özelliklerinizi. Meb oyun oyununu oynadığım süre içerisinde hiç bilmeyen birisi olarak campaign menüsünde easy (kolay) seçeneğinden itibaren sonlara doğru geldim. Park etme işinin sırrını ve inceliklerini kapabilirsiniz.

Sınıflara ne gibi oyunlar oynatabilirim, 1.


Eğitici ve öğretici deneme sınavlarımızla 1. Bilgi verici, eğitici ve eğlenceli vakit geçirmek için çocuklarımız bu oyunları oynayabilir. Yağmurdan kaçış oyunu ile çok eğlenceli bir meb oyunu ile karşınızdayız çocuklar?

Sitemizde meb oyun oyunları yanı sıra interaktif testler,matematik oyunları,bulmacalar,kelime oyunları,strateji,zeka vb.


Meb hafıza oyunu ebeyvenler çocuklarının bilgisayar üzerinde oyun oynamasına kızmasına rağmen eğitici ve öğretici oyunlar olduğunu unutmamalıdır. Hemen çözerek seviyeni test et. Öğrencilerin en çok merak ettiği oyun ise ateş ve su oyunu oldu.

Meb tarafından hazırlanan araba park etme oyununu sizde oynamalısınız.


Meb oyunları oynamak eğitim ve öğretim hayatınıza katkı sağlar sizlere bilmediğiniz şeyleri öğretir. Yön tuşları ile arabanızı yönlendirebilirsiniz. Sınıflara beden eğitimi dersinde neler oynatabilirim, birinci sınıf için eğitici ve öğretici oyunlar, eğitici öğretici oyunlar, sınıf içinde birinci sınıflara hangi oyunlar oynatabilirim, birinci.

Post a Comment for "Meb Oyun öğretici"