Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Aşıları Yapılmazsa Ne Olur

Kedi Aşıları Yapılmazsa Ne Olur. Kedilerde aşı yapılmazsa ne olur sorusunun da yanıtını vermiş olduk. Türkiye’de standart uygulamayı baz alarak, 2 tablo halinde gösterebilirim.

Kedilere aşı yapılmazsa ne olur? Önemi nedir
Kedilere aşı yapılmazsa ne olur? Önemi nedir from hayvanlaraleminde.com

Bu temel olmayan aşıları ne sıklıkla takviye etmeniz gerektiğini size söyleyecektir. Uygulanan kedi aşıları kedimizin hastalıklardan korunmasına vesile olur. Özellikle yavru kediler kedi hastalıkları konusunda zayıf bir bağışıklığa sahiplerdir.

Şimdi 2021 Yılında Yavru Kedi Sahiplenen Birisinin Yıllık Aşı Masrafı Ne Olur, Ona Bir Bakalım.


Çekirdek aşılar, ayrım yapılmaksızın tüm yavru kediler. Kedilerin bebeklikten itibaren vurulması gereken farklı birçok aşı çeşidi bulunuyor. Hal böyle olunca köpek aşıları fiyatları oldukça çok merak edilmektedir.

6 Ile 8 Haftalık Olduktan Hemen Sonra Uygulanmaya Başlayan Kedi Aşıları Kedimizin Vücunda Antikorlar Oluşmasına Vesile Olur.


Kedi yavrularının enfeksiyonlara karşı açık oldukları ama aşı tarafından korunamadıkları bu durum, 2 haftadan 8 haftaya kadar süren bir immunite boşluğuna neden olur. Bu temel olmayan aşıları ne sıklıkla takviye etmeniz gerektiğini size söyleyecektir. Kediye aşı yapılmazsa ne olur?

Özellikle Iç Dış Parazit Uygulamalarını Düzenli Yaptırmanız Sizinde Sağlığınızı Koruma Amaçlıdır.


Kedi sahiplenecek kişilerin bilmesi gereken en önemli konulardan biri de kedi aşıları oluyor. Dış parazit aşısı yaz aylarında aylık olarak yaptırılmalı, kış aylarında ise 3 ayda bir tekrar edilmelidir. Bu aşıları ne sıklıkta yaptırmamız gerekiyor?

Uygulanan Kedi Aşıları Kedimizin Hastalıklardan Korunmasına Vesile Olur.


Özellikle yavru kedi annesiyseniz vakit kaybetmeden onun aşılarını yaptırmanız gerekmektedir.aşılarının kedi aşı takvimi paralelinde eksiksiz yapılması hem yavru ve yetişkin kedilerin sağlığı hem de sizin sağlığınız açısından oldukça kritiktir. Türkiye’de standart uygulamayı baz alarak, 2 tablo halinde gösterebilirim. Yavru kedi aşı fiyatları 2021.

Kedinizin Sağlığı, Yaşam Kalitesi, Güçlü Bağışıklık Sistemi Için Söz Konusu Bu Aşılar Çok Önemlidir.


Yavru kediler parazit uygulamasından sonra 8 haftalık veya daha büyük kedilere kedi karma aşısının 1. Bağırsaklarda gaz toplanır bu da kedi de sancıya neden olur. İlk aşımız yavru kedilerde aşının temelini oluşturan kedi karma aşısıdır.

Post a Comment for "Kedi Aşıları Yapılmazsa Ne Olur"