Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Kumu Nedir

Kedi Kumu Nedir. Birçok marka tarafından üretilen kedi kumu temel olarak diatomit, sepiolite gibi madenlerden üretilir. Kristal, bentonit, topaklanan, topaklanmayan, doğal, organik, sentetik, ve pudralı kedi kumu gibi daha pek çok türü bulunan bu özel ürünler arasından beslenen kediye uygun olan çeşidin tespit edilmesi tavsiye ediliyor.

Edozero Malt Kedi Tüy Yumağı Macunu 100 gr
Edozero Malt Kedi Tüy Yumağı Macunu 100 gr from www.guzelmama.com.tr

Isıl işlemden geçerek üretildiği için son derece hijyen olan bentonit serisi kedi kumlarımız ayrıca çift eleme sistemi kullanılarak tozdan arındırılmaktadır. Yeni nesil kedi kumu ürünlerinde alman teknolojisi olarak yeni bir madde kullanılmaktadır. Bentonit kumu hızlı bir şekilde emilen idrarı en kısa sürede topaklamasıyla ve sonrasında da sert.

Tüm Kedi Kumu Fiyatlarının Ortalaması Alındığında Ise 29 Aralık 2021 Tarihinde Ortalama Kedi Kumu Fiyatı Ise 38.67 Tl Olarak Sitemizde Yer Alıyor.


Bu kedi kumu oksijen ve silisyumun birleşmesinden oluşur, doğal olmasıyla dikkat çeker. Kedi kumu amaçlı, saf bentonit olarak kullanılan ve sıvıyı içine çekme gücü yüksek olan bu kumun en önemli özelliği; Kedi kumu nedir, ne i̇şe yarar?

Ortamlarda Güvenli Ve Hijyenik Şekilde Yapmasını Sağlayan Bir Üründür.


Ben bir süredir karbonlu kedi kumunuzu kullanıyorum micho markanın. Doğal bentonit kedi kumu fiyatları. Birçok marka tarafından üretilen kedi kumu temel olarak diatomit, sepiolite gibi madenlerden üretilir.

Diye Merak Ediyorsanız Yazının Devamında Anlattım.


Kedi kumu satın almaya karar verdikten sonra hangi türde bir ürüne ihtiyaç duyulduğunu belirlemek gerekiyor. Ancak genel olarak ifade etmek gerekirse hem kedilerin hem de birlikte yaşadıkları insanların tercihlerine göre kedi kumları içeriği değişebilen, patili dostlarımızın evde konforlu bir yaşam alanına sahip olmasına yardımcı olan ve tuvalet ihtiyaçlarını içgüdülerine uygun bir şekilde gidermelerini. Bugüne kadar 48.529 kg mama bağişlandi bağış yap, kahraman ol!

Isıl Işlemden Geçerek Üretildiği Için Son Derece Hijyen Olan Bentonit Serisi Kedi Kumlarımız Ayrıca Çift Eleme Sistemi Kullanılarak Tozdan Arındırılmaktadır.


Silika, kristal, doğal kedi kumu gibi çeşitli türleri vardır. Kedi kumu bir kedi ile olan birlikteliğinizde neredeyse olmazsa olmazların başında gelir. Bu seferki aslında kum değil, pelet!

Organik Kedi Kumları Arasında Piyasada Ki En Uygun Organik Kedi Kumudur.


Hem kedi hem de sahibi için konforu arttıran kedi kumu hijyenik ve sağlıklı olması açısından da önemlidir. Sizlere bir kedi kumu incelemesi daha getirdim. Kedi kumu, evcil dostunuzun tuvalet ihtiyacını ev, ofis vb.

Post a Comment for "Kedi Kumu Nedir"