Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Başvuruları 2017

Usta öğretici Başvuruları 2017. İşyeri sahiplerine ustalık, kalfalık ve usta öğretici belgesi vermek. Belediyelere ait kurs merkezlerine de başvuru yapabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı MEB Özel Okul Teşvik 20172018
Milli Eğitim Bakanlığı MEB Özel Okul Teşvik 20172018 from www.guncel-egitim.org

Kurs yerleri uygun olup, şartları tutan usta öğreticilerin ,kursiyer başvuruları şahsen (05 eylül 2017 ile 29 eylül 2017 ) tarihleri arasında mesai bitimine kadar alınacak ve kurs yeri onaylananların kursu açılacaktır. Birden fazla alanda başvuru yapmak isteyenler her alan için ayrı ayrı başvuru yapacaklardır. Ücretli usta öğretici maaşları ek ders saati ücreti üzerinden hesaplanır.

1) 3308 sayılı kanunun çıkış amacı aşağıdakilerden hangisidir?


Ab hibe fonlarına yönelik proje döngüsü yönetimi: Usta öğretici maaşları girilen ders günü, yeri ve saatine göre farklılık gösterir. 0 312 369 90 30.

İşyeri sahiplerine ustalık, kalfalık ve usta öğretici belgesi vermek.


Bu yazımızda kadrosuz usta öğretici ders ücreti, ne kadar ücret alır, ne kadar maaş alır, saat ücreti ile ücretlerine zam geldi mi hakkında detaylı bilgiler. Halk eğitim usta öğretici başvuru tarihi. 11.04.2018 tarih ve 30388 sayılı mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği hayat boyu öğrenme kurumlari yönetmeli̇ği̇, usta öğreticilerin görevlendirilmesi, görev ve sorumlulukları bölümü, 9.

( belgeler şeffaf dosya içerisine en üstte başvuru formu olacak şekilde aşağıdaki belgeler sırasına göre yerleştirilerek teslim edilecektir.


Belediyelere ait kurs merkezlerine de başvuru yapabilirsiniz. Ücretli̇ usta öğreti̇ci̇ci̇ görevlendi̇rme duyurusu. Başvuru onayı halk eğitimi merkezi müdürlüğünce yapılacak.

Ordu halk eğitim merkezleri kursları ve usta öğretici başvuruları.


Çırak, kalfa ve ustaların eğitimi ile okullarda ve işletmelerde yapılacak mesleki eğitime ilişkin esasları düzenlemek. Usta öğretici başvurusu almaya başlayan halk eğitim merkezleri duyuruları. Usta öğreticiler girmiş oldukları ders sayısı kadar ek ders ücreti almaktadırlar.

Usta öğreticilerin halk eğitimi merkezlerine başvuru süreci


Halk eğitim merkezleri ücretli usta öğreticilerin maaşları mali hakları nelerdir. Usta öğretici gündüz ve gece brüt ders saat ücretleri 2020 ne kadar oldu. Hatay halk eğitim merkezleri kursları ve usta öğretici başvuruları yazar:

Post a Comment for "Usta öğretici Başvuruları 2017"