Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pilli Bebek Kedi Sözleri

Pilli Bebek Kedi Sözleri. Pilli bebek, 25 yılı aşkın bir geçmişe, her biri birbirinden güzel ve değerli sayısız şarkıya sahip, efsane denmeyi hak eden türk rock gruplarından biridir. Dinie beni küçük kedim bakışiarın kararmadan tırnakiarın köreimeden ve hiç bir zaman denemeden aniayamazsın aniayamazsın benim.

Karamel Makiyato Çok Yoruldum Sözleri Keşfettin Bir
Karamel Makiyato Çok Yoruldum Sözleri Keşfettin Bir from kesfettin.com

Pilli bebek kedi şarkı sözleri: Aklım başımda değil ki / sebebini bilmiyorum / bize nazar değdi inan / adım gibi biliyorum / yine bana haram geceler / senin için ağlıyorum / yar yine bana / haram. Kimsenin bilmediği bir diyar, kimsenin görmediği bir dünya.

Mevsimlerin En Sıcağında Susuzluğa Kanarım.


Dinie beni küçük kedim bakışiarın kararmadan tırnakiarın köreimeden ve hiç bir zaman denemeden aniayamazsın aniayamazsın benim. Pilli bebek, 25 yılı aşkın bir geçmişe, her biri birbirinden güzel ve değerli sayısız şarkıya sahip, efsane denmeyi hak eden türk rock gruplarından biridir. Sadece ikimizin uyandığı saatlerde duruyor zaman çünkü sadece sen tutuklarsın beni, apansız uyanış gibi gel kızım sokul bana, bir kez daha alayım kokusunu benim küçük bahçemin büyüsen de, gitsen de hala bekliyor gibi beni uzanmış küçük ellerin.

Siyah Beyaz Düşlerimde Seni Hatırlarım.


Öfke yangınlarından kurtulsan / kendi kıyılarına yakın bir yerde / toz pembenin üstüne bassan / gök mavinin altında uzansan / uzak geliyor hayatın uzak sana / yakamam kendimi Pilli bebek isimli sanatçının seslendirdiği fotoğrafne ait sadece şarkı sözü bulunmaktadır sitemizde hiç bir şekilde fotoğrafne ait başka bir içerik bulunmamaktadıreğer şarkı sözünün sitemizden kaldırılmasına dair bir isteğiniz var ise. The lyrics for kızım by pilli bebek have been translated into 2 languages.

Yaşamak Ve Ölmek Arasındaki Ince Çizgi Nereye Gidiyor.


Uzak geliyor hayatın uzak sana. Ve hiç bir zaman denemeden. Bir siyah beyaz fotoğrafım ben / tozlu raflardayım eski albümlerde / yağmurlu günlerde / alçak gönüllü bir su birikintisiyim / şehrin karanlık sokaklarında / donu.

Cem Kısmetmüzik / Composer :


Pilli bebek kedi mp3 kulisi i̇ndir , pilli bebek kedi şarkı sözleri i̇ndir , pilli bebek şarkıcı albümleri , pilli bebek kedi mobil mp3 i̇ndir, pilli bebek kedi mp3 indir ,kedi cep telefonuna i̇ndir ,kedi mp3 downloand ,pilli bebek kedi mp3 kulisi. Pilli bebek siyah beyaz şarkı sözü. Kimsenin bilmediği bir diyar, kimsenin görmediği bir dünya.

Pilli Bebek Fotoğraf Şarkı Sözleri.


Geçerken ben aklımda hayat var. Hayaller içinde gün görmeye bak. G#m f# dinle beni küçük kedim g#m f# bakışların kararmadan g#m f# tırnakların körelmeden c#m g#m ve hiçbir zaman denemeden g#m anlayamazsın g#m anlayamazsın g#m f# benim sevgimi almadan g#m f# şarabımdan tatmadan g#m f# hüzünlenip dalmadan c#m g#m ve hiçbir zaman denemeden g#m.

Post a Comment for "Pilli Bebek Kedi Sözleri"